Justin Bieber le dă în judecată pe femeile care l-au acuzat de hărțuire sexuală. Daunele morale pe care le cere sunt de ordinul milioanelor de dolari

Justin Bieber le dă în judecată pe femeile care l-au acuzat de hărțuire sexuală. Daunele morale pe care le cere sunt de ordinul milioanelor de dolari

Justin Bieber a decis să le dea în judecată pe cele două femei care l-au acuzat recent de abuz sexual. Acesta neagă cu vehemență că astfel de fapte s-ar fi petrecut și susține că poveștile femeilor sunt complet inventate. Acestea au povestit pe Twitter modul în care ar fi fost abuzate sexual de către faimosul cântăreț, însă au dorit să nu își dezvăluie identitatea până la acest moment. Justin Bieber nu a acționat în instanță până acum pentru că a așteptat să strângă probe care să îi dovedească nevinovăția. În acest context, daunele morale pe care le cere artistul nu sunt deloc unele pe care orice buzunar și le-ar putea permite.

Justin Bieber a intentat proces pentru defăimare împotriva celor două femei

Justin Bieber se află în mijlocul unei controverse după ce a fost acuzat de două femei că le-a hărțuit sexual. Acestea au susținut prin intermediul unor postări pe Twitter cum că celebrul cântăreț, în vârstă de 26 de ani, le-a hărțuit acum mai mulți ani. Până în acest moment, fetele au dorit să își păstreze anonimatul, potrivit Elle.

Justin Bieber a negat cu vehemență acuzațiile, iar avocații săi au pornit un proces de defăimare și spun despre aceste acuzații că sunt „factual imposibile și că sunt anulate atât de dovezi de netăgăduit cât și de însăși dovezile acuzatoarelor.”

Una dintre femei s-a prezentat cu numele Danielle, iar despre acuzațiile acesteia cum că artistul a abuzat-o sexual la hotelul Four Seasons pe 9 martie 2014, avocații spun că sunt total neadevărate pentru că Justin Bieber nu s-a aflat acolo în martie 2014 și există mai multe dovezi și martori care să susțină acest lucru. Justin Bieber era cazat într-o locație AirBnB, iar seara următoare și-a petrecut-o într-un hotel, însă nu la Four Seasons, ci la Westin.

Plângerea continuă și mai spune că povestea femeii este inventată deoarece se știa că artistul a luat masa la restaurantul Four Seasons pe 10 martie 2014. Drept urmare, Danielle a crezut că a și rămas la hotelul respectiv.

„Danielle a inventat aventura sexuală pe care ar fi avut-o cu Justin Bieber la hotelul Four Seasons pentru că a fost cunoscut faptul că Bieber a luat masa la restaurantul Four Seasons pe 10 martie 2014, așa că a presupus că Bieber a stat și la hotel”.

Avocații mai spun că Justin Bieber și iubita lui de pe vremea aceea, Selena Gomez, au participat la un concert-surpriză la festivalul SXSW, iar acesta i-a dedicat Selenei o melodie.

Justin Bieber cere daune morale de 20 milioane de dolari

Conturile de Twitter pe care le dețin cele două femei care l-au acuzat pe Justin Bieber de hărțuire sexuală nu au răspuns acuzațiilor artistului până la acesta moment. De asemenea, nu se cunoaște dacă acestea au sau nu un reprezentant legal.

Justin Bieber a declarat că tolerează de obicei zvonurile, dar nu poate trece ușor peste faptul că a fost acuzat de abuz. Totuși a așteptat să strângă probe care să îi dovedească nevinovăția înainte de a vorbi pe acest subiect.

„Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul nu este ceva ce să iau ușor. Am vrut să vorbesc imediat despre asta, dar din respect pentru victimele abuzurilor, am așteptat să strâng probe înainte de a face orice declarație. O să lucrez împreună cu Twitter și cu autoritățile pentru a lua măsuri legale”, a afirmat acesta.

Justin Bieber a cerut daune morale pentru defăimare de câte 10 milioane de dolari de la fiecare persoană care îl acuză.