Kamara are mare nevoie de bani pentru operațiile fiului său: Implică niște riscuri

Kamara are mare nevoie de bani pentru operațiile fiului său: Implică niște riscuri
foto: facebook

Băiețelullui Kamara, Leon, se confruntă cu mari probleme de sănătate. Deși a trecut prin foarte multe intervenții chirurgicale, problemele pentru Leon nu s-au încheiat, a mărturisit artistul, conform Cancan.ro.

În curând, Leon va trece prin două noi intervenții chirurgicale.Însă costurile operațiilor, dar și drumurile până la clinicile unde vor avea loc intervențiile chirurgicale sunt destul de mari, iar asta îl îngrijorează pe faimosul cântreț Kamara, pentru cămai are nevoie de bani.

Urmează alte două intervenții chirurgicale pentru Leon

Leon, băiețelul luiKamaranu se poate bucura de copilărie, din cauza faptului că încă de la naștere a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală, care îi afectează partea stânga a creierului, mai precis zona motorie. Boala micuțului l-a afectat foarte mult peKamara, care este alături de cel mic la fiecare pas,scriestirescu.ro.

Deși a făcut mai multe strângeri de fonduri, Kamara nu a reușit să adune banii necesari pentru a acoperi cheltuielile pe care le implică tratamentul fiului său. Artistul a dezvăluit că pe lângă noua operație din Spania pe care Leon o va avea în curând, mai urmează alte douăintervenții chirurgicale.

Până în acest moment, Leon a trecut prin mai multetransplanturi de celule stem. Totuși, copilulface progrese în ciuda bolii de care suferă.

Fiul lui Kamara va fi supus unei intervenții chirurgicale în Spania. Kamara și soția lui se gândeau asta va fi ultima opeație pe care fiul lor o va mai face. De curând, mediciii le-au transmis că de fapt mai este nevoie de încă o intervențiepentru alungirea muşchiului, apoi, speră cu toţii căLeon va putea fi un copil sănătos.

Kamara: Implică niște riscuri

Faimosul cântăreț, sincer, așa cum îl știm cu toții, a oferit detalii despre următoarea operație la care va fi supus fiul său. se pare că aceasta va avea loc în Spania, a spus carismaticul artist și, după ce a stat de vorbă cu unul dintre medicii care se va ocupa de Leon, a aflat că există anumite riscuri. Cu toate acestea, artistul are încredere că operația va reuși și că fiul său se va recupera rapid.

“E o operație care se face în Spania. Ideea este că a doua zi ne lasă să plecăm, însă există niște temeri pentru noi pentru că este vorba de o anestezie înainte de toate, care implică niște riscuri. Sunt niște lucruri din punct de vedere medical care ne fac să ne punem întrebări, dar tocmai de aceea căutăm niște lămuriri și la alți medici să înțelegem dacă totul este în regulă, dar s-a putea să fie niște chestiuni standard și să ne facem griji degeaba”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni tv, conform sursei citate anterior.

Tags: