Kevin Spacey, sancționat pentru presupusul comportament sexual nepotrivit / Ce sumă este obligat să plătească

Kevin Spacey, sancționat pentru presupusul comportament sexual nepotrivit / Ce sumă este obligat să plătească
Foto: Instagram

Kevin Spacey, cel care a interpretat rolul lui Frank Underwood, trebuie să plătească companiei care a produs serialul „House of Cards” aproximativ 31 de milioane de dolari, ca pedeapsă vizavi de presupusul său comportament sexual nepotrivit, scrie g4media.ro.

Decizia judecătorului vine ca urmare a acțiunilor care au avut loc în culisele dramei Netflix.

Kevin Spacey, penalizat pentru comportament sexual nepotrivit

Spacey a intrat în vizorul autorităților după ce a fost acuzat că ar fi agresat sexual şi ar fi vânat bărbaţi tineri, inclusiv un asistent de producţie, care a afirmat că a fost pipăit de acesta. Comportamentul său nu a trecut neobservat și a ajuns în atenția companiei MRC.

Judecătorul Curţii Superioare din Los Angeles, Mel Red Recana, a confirmat o hotărâre pronunţată anterior, în urmă cu aproape doi ani, care consta în aproximativ 29,5 milioane de dolari daune şi alte 1,5 milioane de dolari pentru costuri şi onorarii.

MRC susține că reacțiile lui Spacey au afectat imaginea companiei și din cauza celor întâmplate au fost constrânşi să reducă sezonul de la 13 episoade la opt.

Spacey trebuie să plătească pentru comportamentul său

Actorul a fost acuzat pentru prima dată de conduită greşită în urmă cu cinci ani, în anul 2017, într-un articol Buzzfeed, în care actorul Anthony Rapp a susţinut că Spacey i-a făcut avansuri sexuale în 1986, pe când Rapp avea doar 14 ani, mai scrie sursa citată anterior.

Producţia „House of Cards” a fost suspendată două zile mai târziu, iar ulterior CNN a publicat o poveste în care Spacey era acuzat că a creat un mediu „toxic” pe platoul de filmare, făcând comentarii grosolane cu tinerii angajaţi de sex masculin.

În ciuda tuturor acuzaţiilor, Spacey se pregătește să apară într-un film numit „Peter Five Eight”.

Urmăriți B1TV.ro și pe