Cine este Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi și cu ce se ocupă acesta

Cine este Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi și cu ce se ocupă acesta
FOTO: Facebook / Laura Cosoi

Laura Cosoi este cunoscută și îndrăgită de sute de mii de fani pe rețele sociale, pe soțul ei, însî, nu îl știe tot atât de multă lume. Actrița și Cosmin Curicăpean s-au căsătorit în 2015, după trei ani de relație. Afaceristul duce o viață discretă și departe de lumina reflectoarelor, însoțind-o pe frumoasa actriță doar la anumite evenimente sau apărând uneori pe rețelele sociale alături de ea.

Împreună, Laura și Cosmin sunt părinții a doi copii adorabili, iar povestea lor de iubire a putut fi una misterioasă și discertă. În 2020, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară.

Cine este Cosmin Curticăpean

Bărbatul este un afaceritst ce deține firme profitabile în mai multe orașe din țară. Cei doi au început o relație după ce blondina s-a despărțit de Smiley, dar ea și Cosmin se cunoșteanu încă din copilărie, după cum scrie Adevărul. Originar din Târgu – Mureș, el a explicat în trecut că ar prefera să își țină viața privată ascunsă, alegând un stil mult mai discret și lăsându-și soția să strălucească în lumina reflectoarelor.

„Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniştea. Sunt ardelean şi-mi place să-mi păstrez modestia care mă caracterizează. E adevărat, am bănuit ce înseamnă să am o relaţie cu Laura, ştiu că există o anume doză de interes pentru cine este ea. Dar iubirea nu se programează, aşa că-mi asum consecinţele. Laura ştie ce trebuie să spună. Aş vrea să o las pe ea să vorbească despre noi”, spunea afaceristul în 2012, potrivit Adevărul.

Laura Cosoi, o frumoasă poveste de dragoste alături de afacerist

Deși se cunoșteau de multă vreme, Laura Cosoi și Cosmin au făcut primul pas în 2012, când blodina și bărbatul au început o relație. Potrivit sursei citate, actrița însă suferea după relația de cinci ani, pe care o avusese cu Smiley, de la care ar fi așteptat chiar și un inel de logodnă.

Trei ani mai târziu, Laura și Cosmin și-au unit destinele la catedrala Adormirii Maicii Domnului din Iași, orașul natal al miresei. Actrița povestea la acele momente că se bucură și se consideră binecuvântată, mai ales pentru că toți cei dragi îi sunt alături.

„Am făcut primul pas spre un nou început, familia mea! Sunt binecuvântată şi iubită! Despre asta va fi vorba la nunta mea. Despre toate aceste etape, despre toţi oamenii pe care i-am cunoscut şi prin intermediul cărora am devenit Laura de azi. Vor fi lângă mine părinţii, fraţii, bunicii, prietenii de azi, dar şi cei de ieri, vom merge la biserică şi vom petrece apoi la umbra stejarilor seculari, dansând cu tălpile în iarbă. Pentru că sunt fericită!”, declara Laura Cosoi îm 2015, după nunta cu Cosmin Curticăpean, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe