Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital, după o bătaie cu ex-partenera. Ce s-a întâmplat în casa impresarei

Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital, după o bătaie cu ex-partenera. Ce s-a întâmplat în casa impresarei
Foto: Hepta/SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES.

Laurențiu Reghecampf a mers la spital după ce s-a certat cu Anamaria Prodan. Se pare că relația celor doi a ajuns la punctul culminant. Foștii s-au bătut și au avut un conflict fără precedent. Celebrul antrenor fiind nevoit să viziteze un spital din capitală, susțin sursele cancan.

Potrivit sursei citate, Reghecampf vrea să scoată un certificat medical din care să rezulte natura rănilor și să dea probe de sânge pentru a demonstra că nu a consumat alcool și droguri. Potrivit cancan,  urmează să se emită ordine protecție provizorii pentru amândoi.

O ceartă fără precedent

Anamaria Prodan a făcut primele declarații după scandalul cu fostul soț, Laurenţiu Reghecampf, iscat la locuinţa din Snagov şi finalizat la sediul poliţiei cu emitere de ordine de protecţie şi două dosare penale pentru violenţa domestică.

Totul ar fi început de la faptul că fostul soț al impresarei a venit la locuinţa lor comună din Snagov, acolo unde locuiește acum Anamaria Prodan, pentru a-l vedea pe fiul lor minor.

Impresara ar fi refuzat vizita, moment în care antrenorul ar fi vrut să intre cu forţa în casă. De aici până la violență domestică a mai fost doar un pas.

După scandal cei doi au mers la poliţie şi au depus plângeri penale pentru violență domestică. Impresara a recunoscut că l-a lovit pe fostul soț, dar doar pentru a se apăra pentru că acesta a venit cu amenințări duhnind a alcool.

Mai mult, Ana Maria Prodan a lansat acuzații şi la adresa poliţiei pe care o acuză că nu-şi face treaba şi nu îi ia probe fostului soț pentru a-i determina alcoolemia.

Anamaria Prodan, speriată de comportamentul ex-partenerului

„Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba.

Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități.

Același poliţist care acum câteva luni mi-a luat mie declaraţie când la fel a venit peste noi în casă, când la fel a venit în stare de ebrietate cum este şi acum, o să-l vedeţi cum arată.

Nu se poate să stăm să vină să ne omoare în casă şi să vină poliţia să îşi dea seama pe urmă că au greșit că nu a luat prima dată măsuri. Ne-a înjurat, ne-a ameninţat că ne omoară „, a spus Anamaria Prodan după audieri.

Urmăriți B1TV.ro și pe