Laurențiu Reghecampf, pus la zid de Rebecca, fiica Anamariei Prodan: „Ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun”

Laurențiu Reghecampf, pus la zid de Rebecca, fiica Anamariei Prodan: „Ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun”
Foto: Rebecca Dumitrescu / Facebook

Rebecca Dumitrescu Prodan, fiica cea mare a Anamariei Prodan, s-a lansat într-un atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf, încă soțul mamei ei.

Ce spune Rebecca Prodan despre familia ei

Într-un interviu pentru presa străină, Rebecca Prodan a spus că mama ei a fost mereu capul familiei, iar Reghecampf i-a dezamăgit pe toți.

Citește și: Lovitură pentru George Simion! De ce a fost părăsit de iubită!

„Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce ne-am obișnuit. Din ceea ce a construit, ceea ce s-a străduit să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează pentru că a fost soarele acestei familii.

Mama a fost și rămâne numărul unu. El este creierul acestei familii. În viață, dacă iei decizii stupide, poți suferi. Ne rugăm pentru el să nu se destrame complet”, a susținut Rebecca pentru Transfery.info, potrivit realitateasportiva.ro.

Rebecca Prodan, critici la adresa lui Laurențiu Reghecampf

„Sperăm că într-o zi va înțelege că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun. (…) Păcat ce a făcut. (…) Vom continua mândri de tot ce am construit împreună cu frații mei.

Vom continua munca familiei mele. O femeie găsită pe parcurs este temporară și duce la distrugerea și distrugerea unei persoane care nu știe cum să păstreze calea cea bună în viață. Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a dat mama”, a mai spus Rebecca Prodan.

Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, care e și însărcinată.

Ultima oră
13:38 - Marcel Ciolacu: Programul lui Alexandru Rafila începe să se vadă / Liderul PSD, către ministrul Sănătății: Indiferent cât veți fi de atacat, să mențineți același ritm! (VIDEO)
13:15 - Peste 170 de centre de evaluare a pacienților COVID, deschise în toată țara. HARTA
13:14 - Alexandru Rafila: Cel mai greu lucru de îndeplinit ține de recâștigarea încrederii oamenilor. Guvernul și premierul sprijină acest demers, iar asta demonstrează că politizarea sănătății e ceva greșit (VIDEO)
13:13 - Peste 5.400 de pacienți COVID-19 în spitale, cu 460 în plus față de ziua precedentă / Aproape 20.000 de cazuri noi la nivel național și 49 de decese în 24 de ore
12:58 - Cosmin Cristian Viașu a murit. Senatorul USR avea doar 45 de ani
12:41 - Cătălin Predoiu: Ministerul Justiției pune vineri în dezbatere publică proiectul pentru desființarea SIIJ. Am folosit un model inspirat din modul de funcționare a Parchetului European (VIDEO)
12:36 - Scădere semnificativă a acțiunilor Netflix. Căderea de pe bursă, provocată de estimările privind numărul de abonați
12:35 - Ce salariu încasa Roxana Ciuhulescu de la Ministerul Sportului, înainte să plece la Survivor România 2022
12:31 - Tudor Chirilă, despre greva de la STB: De ce mereu cetățenii care plătesc taxe trebuie să fie victimele mafiei politice? Trăim într-o țară în care să fii lider de sindicat înseamnă să ai ”spate” politic
12:12 - Turistul polonez care a căzut cu snowmobilul în prăpastie, salvat după șapte ore (VIDEO)