Lia Bugnar, dezvăluiri dureroase: „M-a lovit tancul, m-a lovit”. Cum și-a refăcut viața după separarea de Anghel Damian

Lia Bugnar, dezvăluiri dureroase: M-a lovit tancul, m-a lovit. Cum și-a refăcut viața după separarea de Anghel Damian
Foto: Instagram/Lia Bugnar.

Lia Bugnar și Anghel Damian au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au fost împreună timp de opt ani, însă relația lor nu a făcut fața dificultăților. Îndrăgostiții s-au despărțit, iar în prezent, regizorul și scenaristul serialului „Clanul” este într-o relație cu Theo Rose, cu care va avea un copil.

Lia Bugnar, cu nervii la pământ

Până acum, nici Lia Bugnar, nici Anghel Damian nu au vorbit despre circumstanțele în care s-a produs despărțirea. Recent, în cadrul unei postări din mediul online, în care își laudă o bună prietenă, Lia Bugnar a dezvăluit și un detaliu despre despărțirea de fostul ei partener, scrie elle.

„Face poze frumoase, pentru că se uită la tine ca și când ea e chiar tu. Știe exact ce vrei să ascunzi când pune aparatu’ pe tine și-ți spune în felul ei aparte că n-ai de ce, că poate lucrul ăla e cel mai important din ce ai tu. ‘Sexi, hai să-ți fac niste poze!’ așa sună un mesaj de la ea, o dată la câțiva ani.

‘Arăt ca dracu, beibi, hai s-o lasam pe mai încolo!’. ‘Cea mai mișto femeie din lume n-arată niciodată ca dracu’”. Și te trezești că zici da, n-ai cum să zici nu în fața cuiva care pare că știe despre tine lucruri pe care tu nu le știi.

Când m-a părăsit Anghel a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. ‘Acum vreau să-ți fac poze’. ‘Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă’. ‘Lasă că eu te văd în culori, nu-ți face tu griji’. Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a făcut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. ‘Vezi, sexi, cât de frumoasa poți să fii’”, a povestit Lia Bugnar.

Lia Bugnar rupe tăcerea

Lia Bugnar a fost invitata lui Marius Manole în prima ediție a sezonului patru din cadrul show-ului „Întrebarea Mesei Rotunde.” Cu ocazia asta, actrița, regizoarea și scenarista a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Anghel Damian și stările prin care a trecut de curând:

„M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă. (…)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lia Bugnar (@bugnarlia)

Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții.

Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru.”

Urmăriți B1TV.ro și pe