Liviu Vârciu, în lacrimi. Cadoul care l-a făcut să plângă în hohote la televizor

Liviu Vârciu, în lacrimi. Cadoul care l-a făcut să plângă în hohote la televizor
Liviu Varciu in lacrimi la televizor

Liviu Vârciu a fost protagonistul unor momente înduioșătoare în platoul emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, izbucnind în lacrimi în fața camerelor de filmare după ce și-a amintit de două persoane dragi care au murit, tatăl și fratele său, transmite Click.ro.

Relația de prietenie dintre Liviu Vârciu și Nea Marin este deja de notorietate, iar artistul nu s-a ferit să spună că îl consideră pe coregraf ca pe un părinte.

Citiți și: Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV

Deși de multe ori și-au aruncat cuvinte grele, iar Nea Marin l-a mai alergat prietenește din când în când, acesta i-a fost alături lui Liviu în momentele mai puțin bune și l-a sprijinit la nevoie.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară”, iar asistenții săi sunt Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi după ce a primit un tort de la Nea Marin

În a 21-a ediție a emisiunii, Nea Marin i-a dăruit un tort lui Liviu Vârciu, iar acesta nu a rezistat și a izbucnit în lacrimi.

„Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul trecut și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și fratele și frate-miu era pe 21”, a spus Liviu Vârciu, vizibil emoționat.

Un accident violent de mașină a curmat viața fratelui lui Liviu Vârciu în 2009, pe când acesta avea doar 30 de ani, iar fiul său avea numai un an. Ionuț a pierdut controlul volanului într-o curbă, în localitatea Ovidiu, iar mașina s-a izbit de un parapet și s-a răsturnat pe câmp.

Liviu Vârciu și Nea Marin se cunosc de ani de zile, iar Nea Marin îl îndrăgește nespus și are numai cuvinte de laudă despre artist.

„Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce”, a spus Nea Marin pentru Click! când a vorbit despre cum ar descrie relația cu Liviu Vârciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră