Liviu Vârciu se confruntă din nou cu probleme de sănătate: „Am o săptămână de când stau la pat și este din ce în ce mai rău”

Liviu Vârciu se confruntă din nou cu probleme de sănătate: „Am o săptămână de când stau la pat și este din ce în ce mai rău”
Foto: Varciu Liviu / Facebook

Se pare că problemele se țin în lanț pentru Liviu Vârciu.

Actorul se simte din nou rău, iar de mai bine de o săptămână stă doar în pat.

Liviu Vârciu, probleme de sănătate

Liviu Vârciu traversează o perioadă dificilă. Acesta se confruntă cu probleme de sănătate din ce în ce mai frecvent. Ultima săptămână însă, l-a ținut doar în pat după cum povestește chiar el. Actorul nu înțelege însă ce se întâmplă, de fapt. Vineri, Liviu Vârciu urmează să împlinească 42 de ani. Deși spera că își poate serba ziua de naștere alături de cei dragi, s-ar părea că starea lui de sănătate nu îi permite acest lucru. Actorul răcește destul de des, iar nici acum nu se simte prea grozav.

Într-un interviu acordatrecent, Liviu Vârciu a vorbit despre situația în care se află. Acesta povestit că de când a avut COVID, viața lui s-a schimbat total. Iar lucrurile par că nu se mai opresc deloc. Deși a fost bine o perioadă de timp, iată că răceala l-a acaparat din nou, iar de zile bune, actorul stă doar în pat.

„Astăzi am o săptămână de când stau la pat și este din ce în ce mai rău. Mă trezesc din ce în ce mai rău. Mi-am făcut și test Covid și nu am nimic. Am foarte mulți prieteni care sunt medici și directori la spitale și am sunat și mi-au spus că este din cauza sezonului”,a povestit actorul, scrie Fanatik.

Liviu Vârciu este cel care se îmbolnăvește cel mai des din casă

Liviu Vârciu spune că și fiul său a venit acasă răcit, iar fetița lui de asemenea. Din păcate însă, actorul recunoaște că doar el este cel care se îmbolnăvește cel mai mult din casă. De cealaltă parte, iubita sa, Anda, nu are absolut nimic, a mai adăugat acesta. „Doamna Anda nu are nimic și strănut și tușesc pe ea și nu mai pot de nervi din cauza asta.”, a mai dezvăluit Liviu Vârciu.

În ceea ce privește ziua sa de naștere, Liviu Vârciu speră că o să își revină și că nu va fi nevoit să stea în pat. Să nu uităm și că nici în anii trecuți nu a făcut mare lucru de ziua lui, după cum povestește chiar el. Și nu e prima oară când actori se confruntă cu probleme de sănătate.

Urmăriți B1TV.ro și pe