Lora s-a dat singură de gol: motivul pentru care a divorţat de Dan Badea

Lora s-a dat singură de gol: motivul pentru care a divorţat de Dan Badea
Lora explică de ce a dat la divorț

Lora și Dan Badea au trăit împreună o poveste de dragoste. Însă, aceasta s-a terminat. Tinerii au divorțat.

Lora nu mai poate să tacă

Lora și Dan Badea au fost căsătoriți doi ani, dar nu au reușit să construiască o relație trainică. Artista a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată de ce a eșuat căsnicia lor.

Deși oficial a durat doi ani, în realitate, cei doi s-au simțit în rol de soț și soție doar un an. Lora recunoaște că a fost foarte ocupată și implicată în proiectele pe ca le desfășura și nu prea avea timp liber.

„Vă rog să mă iertați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit, ce se întâmpla pe la cântări. Au început să vină multe lucruri dintr-odată”, a spus Lora, în cadrul unui interviu.

Perioada respectivă a fost extrem de aglomerată. Vedeta participa la „Next Star”, unde petrecea câte 14-15 ore pe zi. Acesta experiență a epuizat-o și nu îi mai aducea satisfacție.

Lora, îndrăgostită sau nu

Acum, cei doi s-au împăcat și au început să-și construiască viața separat. Lora spune că nu este vinovată, totul s-a întâmplat din cauza vieții care așa a dus lucrurile. Arista a simțit, la un moment dat, că nu mai are inimă în piept, că nu mai bate.

Momentan, Lora e fericită cu Ionuț Ghenu. Managerul interpretei i-a furat inima și o iubește necondiționat.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Ultima oră
00:18 - Alexandru Rafila: Valul 5 COVID e posibil să vină la jumătatea lunii ianuarie / Propunerea ministrului Sănătății privind certificatul verde
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE