Loredana a căzut în capcana unui triunghi amoros. Primele imagini în ipostaze tandre!

Loredana a căzut în capcana unui triunghi amoros. Primele imagini în ipostaze tandre! Foto: Facebook, Instagram/Loredana, Nick Casciaro.

Loredana nu încetează să încingă spiritele în mediul online. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare alături de Nick Casciaro, câștigătorul de la „X Factor”. Cei doi sunt surprinși în ipostaze tandre, îmbrățișându-se și dansând într-un restaurant de fițe.

Loredana i-a dat papucii soțului?

Sunt multe voci care spun că Loredana are sentimente calde față de discipolul său. Vedetele petrec mult timp împreună și se pare că sunt legate de ceva mai mult decât o prietenie. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Ghinion teribil pentru Lidia Buble! Companiile mari renunță la contractele cu interpreta. Vedeta pierde mii de euro

Se zvonește că Loredana ar fi divorțat de Andrei Boncea. Interpreta nu comentează și nu oferă detalii în plus.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Cei doi s-au căsătorit în 1998 și au crescut o fiică. Se pare că relația partenerilor nu mai funcționează. Soții nu mai apar împreună, iar verigheta a dispărut de pe degetul vedetei.

Nick Casciaro, între două focuri

Loredana Groza este discretă atunci când vine vorba despre familia sa. Fanii sunt curioși să afle detalii picante din viața personală a artistei. Interpreta a postat, recent, câteva instastory-uri, în care apare alături de Nick Casciaro.  Tânârul este câștigătorul showului XFactor, pe care l-a cucerit cu ajutorul divei. Se pare că cei doi continuă să cânte împreună.

Nick Casciaro a preferat să rămână în România, de Revelion. Iubita artistului a rămas singură. Aceasta a venit cu un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Ex-concurentul de la „X Factor” i-a promis că o va lua de soție dacă va câștiga concursul. Se pare că Loredana a adus schimbări în planurile cuplului.

„La multi ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus. La multi ani, Casci!”,  a postat Maria Sacchi, de ziua iubitului său.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)