Lovitură la Pro TV: o vedetă adusă pe cai mari pleacă de la postul din Pache Protopopescu după numai două săptămâni!

Lovitură la Pro TV: o vedetă adusă pe cai mari pleacă de la postul din Pache Protopopescu după numai două săptămâni!

Şefii postului Pro TV au luat o decizie surprinzătoare. Au decis să renunţe o vedetă pe care abia o angajaseră. Motivul despărţirii? Viziuni diferite asupra conţinutului de programe.

Astfel, Vlad Enăchescu, jurnalistul sportiv pe care CEO-ul postului din Pache Protopopescu îl adusese pentru a coordona activitatea atât pentru Pro TV, cât și pentru canalele secundare din portofoliu, Pro 2, Pro X, Pro Gold și Pro Cinema, a plecat de la noul job după numai două săptămâni de colaborare.

Au „divorţat” după discuţii aprofundate

Acum, printr-un mail, canalul Pro anunță despărțirea de Enăchescu (45 ani). „Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunțului, am avut o serie de discuții mai aprofundate despre dezvoltarea conținutului programelor sportive. Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părți să nu continuăm această colaborare„, sună vestea şefilor din Pro TV, conform gsp.ro.

Ce a spus Vlad Enăchescu la angajare?

Aşadar, fostul șef de la Telekom Sport sau TVR, care urma să ocupe funcţia de „Head of Sports” în trustul Pro, nu va mai continua la noul loc de muncă. La angajare, Vlad Enăchescu părea foarte entuziasmat de noua colaborare.

Sunt fericit şi totodată onorat să mă alătur celui mai important trust media din România. Întotdeauna mi-au plăcut provocările şi am îmbrăţişat cu această ocazie ideea unui proiect nou propus de managementul PRO TV, unul atractiv, cu impact în piaţa media.

Cred în munca de echipă şi am convingerea că împreună putem aduce spectacolul sportiv de calitate în casele tuturor românilor. Echidistanţă, credibilitate şi profesionalism – acestea sunt valorile care mi-au ghidat paşii în cariera de jurnalist şi fac parte şi din ADN-ul colegilor din PRO TV!, a declarat Vlad Enăchescu în noiembrie.

Tags: