Lovitură neașteptată pentru Antonia. Partenera lui Alex Velea e distrusă

Antonia, cu nervii la pământ. Foto: Facebook/ Antonia.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Partenerii cresc doi copii și nu încetează să-și manifeste sentimente calde pe rețelele de socializare.

Dezamăgiri și lecții de viață

Se pare că Antonia a avut parte de dezamăgiri. Vedeta a postat un mesaj dur și a mărturisit că a învățat o lecție importantă în viață, chiar dacă a rămas cu un gust amar. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

“Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că nu toate persoanele pe care le consideri prieteni sunt cu adevărat prietenii tăi”, a scris Antonia.

Citește și Liviu Vârciu a fost internat. Ce a pățit vedeta

Cu toate că prestațiile Antoniei sunt destul de scumpe, artista e foarte solicitată în showbizul românesc.

„Antonia câștigă 3.000 de euro în cluburi și 5.500 de euro, la petrecerile corporatiste, pentru un recital de 40 de minute, sume la care se adaugă și TVA, plus cazare la hotel de patru stele, pentru echipa ei, formată din 13 persoane, la concertele desfășurate în afara Bucureștiului”, spun sursele impact.

Antonia, în lacrimi

Antonia este obișnuită cu critica internauților. Vedeta reușește să facă fața emoțiilor și reacționează calm la replici acide. Oboseala și stresul s-au acumulat, însă, în sufletul interpretei.  Aceasta a izbucnit în lacrimi în cadrul unui interviu. Se pare că aceasta a trecut printr-o perioadă complicată.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a explicat Antonia, acum ceva timp.

Vedeta a mărturisit că este foarte norocoasă să fie alături de Alex Velea, care o iubește și o susține în toate momentele dificile.

Citește și  Cum a ajuns Paula Chirilă pe scena teatrului: „Nu am să uit asta nicio secundă. A fost cumplit”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)