Lovitură pentru Kanal D! PRO TV a mai „furat” o vedetă! Unul dintre cei mai iubiți prezentatori a semnat cu postul concurent

PRO TV le-a mai dat o lovitură celor de la Kanal D! După ce au luat formatul „Survivor”, una dintre cele mai urmărite emisiuni ale postului, echipa din Pache Protopopescu a „furat” și un celebrul prezentator.

Formatul emisiunii „Survivor” a fost preluat de PRO TV. Astfel, fanii vor putea urmări lupta pentru supraviețuire și pentru marele premiu de 50.000 de euro la un alt post. Momentan, nu sunt cunoscute detalii precum data și anul în care lupta dintre „Faimoși” și „Războinici” va începe în Pache Protopopescu, dar este clar că și prezentatorul emisiunii a semnat cu stația din centrul Capitalei.

PRO TV a mai „furat” un prezentator de la Kanal D

Potrivit Cancan.ro, PRO TV nu a luat doar emisiunea de la Kanal D, ci și pe prezentatorul acesteia. Echipa din Pache Protopopescu s-ar fi înțeles și cu Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor.

Daniel Pavel a fost cel care a prezentat emisiunea în sezonul doi și pare să își ducă munca mai departe, printr-un contract cu noua stație.

Totodată, sursa citată mai sus precizează că prezentatorul Surviror nu ar fi stat prea mult pe gânduri atunci când a luat decizia și ar fi fost imediat dispus să facă mutarea.

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

Daniel Pavel s-a făcut remarcat la Survivor România, la Kanal D. Vedeta a prezentat cel de-al în sezonul doi, iar odată cu mutarea show-ului la Pro TV, se pare că și el a decis să facă o schimbare.

Daniel Pavel are o experiență de peste 12 ani în media și l-a înlocuit pe Dan Cruceru la Survivor, vedeta care a prezentat sezonul cu numărul unu. Deși este cunoscut publicului din televiziune, Daniel Pavel a fost inițial ofițer de marină comercială, carieră pe care a lăsat-o pentru radio și TV.

El a făcut parte din echipa Antena 3, a ocupat poziția de redactor șef al Penny FM și a lucrat ca prezentator al emisiunii „Business on Air”, la Radio France.

În urmă cu mai mult timp, prezentatorul declara că Survivor reprezintă o nouă provocare, poate chiar una dintre cele mai mari ale carierei sale.

Urmăriți B1TV.ro și pe