Lovitura sezonului în serialul „Adela”, de la Antena 1: joi, 7 octombrie, Nuți recunoaște că Andreea e fiica ei

Lovitura sezonului în serialul Adela, de la Antena 1: joi, 7 octombrie, Nuți recunoaște că Andreea e fiica ei
Foto: Facebook / Adela

Serialul Adela de la Antena 1 urmează să îi surprindă pe fani în cursul zilei de joi, 7 octombrie. Întâmplări cu totul și cu totul spectaculoase vor avea loc în familia Andronic, iar Nuți ar urma să recunoască faptul că Andreea este fiica ei.

Mai mult decât atât, situația familiei Andronic se schimbă, după ce Lucian este moștenitor a 50% din acțiunile televiziunii.

Fanii așteaptă să vadă ce se întâmplă în epidosul de joi din Adela, la Antena 1

Paul Andronic, Delia, Mihai și Lucian se vor aduna pentru a vota o nouă majoritate în televiziunea familiei. Toate acestea se petrec după ce Mihai a făcut deja o coaliție cu Lucian, acționar majoritar al trustului familiei Andronic. El deține 5% dintre acțiuni, iar astfel îi oferă sprijinul, cu intenția de a se răzbuna pe familia Andronic.

Astfel, există riscul ca nu toată lumea să voteze cu Paul, așa cum acesta se așteaptă.

„Păi nu există! Noi avem 50, tu 50%”, îi spune Paul lui Lucian, dar prezentatorul TV îi atrage atenția asupra faptului că nu toată lumea ar urma să voteze cu Paul.

Paul, neliniștit în plan sentimental

Mona a reușit să rămână însărcinată, însă acest aspect nu îl liniștește pe deplin pe Paul. Viața îi va fi tulburată de apariția marii sale iubiri. Ana Maria revine în peisaj, după ce a citit toate scrisorile de dragoste primite de la Paul, în timpul în care tatăl ei a ținut-o departe de el.

Realizează că sentimentele de iubire nu au dispărut și își pune gândurile pe hârtie. Scrisoarea realizată de Ana Maria este găsită de Nunți căreia nimic nu îi scapă și ajunge ulterior la Mona, care va izbucni în plâns.

Nuți recunoaște că Andreea e fiica ei

Nuți, enervată la culme de Ana Maria recunoaște că Andreea este fata ei, dar secretul nu iese nici de această dată la iveală. O serie de minciuni vor mai reuși să protejeze identitatea Andreei.

În acelai timp, Marta este anunțată de Lucian că Florin, cel pe care l-a otrăvit cu ciuperci nu este fiul lui Anghel, iar astfel se adeverește faptul că adevăratul frate al lui Mihai este Călin.