De ce pleacă concurenții de la Asia Express: „Trebuie să te milogești, că sunt oameni care te refuză”

Ce spune Cosmin Natanticu despre participarea Biancăi Drăgușanu la Asia Express

Cosmin Natanticu, unul dintre concurenții Asia Express a comentat, recent, participarea Biancăi Drăgușanu și a surorii sale la Asia Express.

De ce au plecat Bianca și Oana Drăgușanu

Bianca și Oana Drăgușanu au participat în cel de-al doilea sezon al showului. Se pare că fostele concurente nu se așteptau că probele vor fi atât de complicate și au părăsit Asia Express. Cele două blonde au fost înlocuite de Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani.

”A fost la un moment dat când, printre concurenți, erau și Bianca Drăgușanu cu sora ei. Ele nu se așteptau să fie atât de greu, oamenii de acasă cred că totul e făcut la montaj. Și Bianca a dat de greu, că trebuie să care, că trebuie să te milogești, că sunt oameni care te refuză. La un moment dat, a zis că nu mai poate, că e o prostie, că vrea să plece. Gina, care prezenta atunci, le-a înlocuit cu fetele care trebuiau să plece acasă pentru că fuseseră eliminate Eu personal aș fi acceptat asta”, a spus Cosmin Natanticu, în cadrul unui interviu.

Care a fost cea mai mare nebunie în viața Biancăi Drăgușanu

Atunci când pleca, Bianca Drăgușanu susținea că e cea mai mare nebunie pe care a acceptat-o. Vedeta a comparat participarea la Asia Express cu nașterea copiilor.

„Emisiunea asta e o provocare pe care nu ştiu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că e cea mai mare nebunie pe care am făcut-o vreodată în viaţa mea şi, dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia, cu un euro pe zi mi se pare… fără cuvinte”, a mărturisit, acum ceva timp, Bianca Drăgușanu.

Cosmin și Eliza Natanticu continuă lupta pentru marele premiu. Cei doi mai au de parcurs Drumul Împăraților. Fiecare zi devine tot mai insuportabilă, însă, participanții vor să ajungă la scopul primar, cel de a câștiga cursa de la Asia Express.

Urmăriți B1TV.ro și pe