Majda Abolumousha a plecat de la Antena Stars. După doi ani, prezentatorea a ales un nou drum

Majda Abolumousha a plecat de la Antena Stars. După doi ani, prezentatorea a ales un nou drum
Sursa Foto: Instagram

Frumoasa prezentatoreMajda Abolumousha a decis să plece la de la postul de televiziune Antena Stars, unde prezenta o emisune matinală. Vedeta a transmis un mesaj printr-o postare de Facebook, în care a mulțumit întregii echipe, însă a subliniat că este pregătită pentru un nou proiect.

„Dragii mei, am primitatâteaîntrebăridelavoiîncâtținsăvaanunțcăamîncheiatun nou capitol! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline deemoție, incaremi-ampussufletulșiv-amsimțitmereu aproape.Mulțumesc,AntenaStars pentrutoțioamenii pe care i-amîntâlnit, pentru fiecarelecțieprimitășiemoțiesimțită…Un nou drummăașteaptă, iar eusuntpregătităsăvaoferîntotdeaunaemoțieșiiubire„, a scrismulatrăpe Facebook.

Cine esteMajda Aboulumosha

Îndrăgita bruntetăare 33 de ani și a devenit cunoscută după rolurile pe care le-a jucat în telenovele românești “Regina”, “Iubire şi onoare” sau “Aniela”. Ea a fostmăritată cu rapper-ul J. Yolo, cu care are o fetiță, însă căsnicia a luat sfârșit în 2016. Pe lângă cariera de succes în televiziune, este si o femei de afaceri de succes.După ce a pus pe picioare propria cofetărie mobilă, Majda Aboulumosha a scos-o la vânzare, în primavara acestui an. Pe de altă parte, are și înclinații artistice. Ea personalizează haine, pictându-le, pe care le vinde mai apoi online.

”Hăinuțele îmi poartă semnătura. Și au fost la mare căutare. Nu sunt designer, fac asta doar din pasiune, mă relaxează. Sau dacă cineva își dorește ceva anume ajungem la un numitor comun. Investesc în artă, timp și de toate, iar atunci când nu mă mai descurc, sau am alte proiecte, am ajutor. Mă ajută fosta mea cumnată, cea cu care am rămas în relații excelente”, a declarat Majda, pentru Kanal D.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)