Mare ghinion: concurentul de la Survivor 2022 care are interzisă participarea la probe (VIDEO)

Mare ghinion: concurentul de la Survivor 2022 care are interzisă participarea la probe (VIDEO)

Noul sezon din Survivor România 2022 a început duminică, 16 ianuarie. Primul episod al reality-show-ului de la PRO TV a fost de mare succes, lider de audiență, cu 3,3 milioane de spectatori. Echipele formate din 10 Faimoși, respectiv 10 Războinici s-au duelat în cadrul unei probe care a pus la bătaie unelte, pentru o viață mai ușoară pe insulă.

Victorioși în prima confruntare au fost Războinicii, care au reușit să revină de la 8-5 pentru Faimoși. Astfel, echipa albastră s-a impus cu 10-8. Un singur component al echipei roșii nu a putut participa, Otilia Bilionera, care a mai participat în trecut la „Ferma”.

Cântăreața nu a primit acordul medicilor pentru a intra în concurs. Până în prezent, motivul nu a fost comunicat public.

În schimb, cât a stat pe tușă, Otiliei i-au atras atenția doi concurenți din echipa adversă, „mai frumușei și mai hotărâți”, însă nu le-a menționat numele. Cât despre fete, Bilionera s-a îngrijorat de felul în care fi percepută din punct de vedere fizic. În cele din urmă, s-a liniștit: „Eu sunt cârcotașă, mă uitam la fete să văd dacă au celulită…am văzut că toate fetele sunt asa micuțe, ca mine”, a declarat cântăreața.

În vârstă de 29 de ani, Otilia este căsătorită din 2019. Partenerul de viață al artistei este jumătate arab, jumătate român. Cei doi s-au căsătorit religios la o moschee.

Cine sunt concurenții de la Survivor România 2022

Cei 12 concurenți care fac parte din Echipa Războinicilor sunt: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist – muzică populară, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer pe Twitch, gameriță, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa celor 12 Faimoși este compusă din: CRBL – cântăreț, specialist în kendama, Andreea Tonciu – vedetă TV, model, Tj Miles – vlogger, Otilia Billionera – cântăreață, Emil Rengle – dansator, Xonia – cântăreață, Cătălin Zmărăndescu – fost luptător de kickboxing și mma, Roxana Ciuhulescu – vedetă TV, consilieră Eduard Novak, Robert Niță – fost fotbalist, Laura Giurcanu – influencer, Radu Itu – model, dost participant la „Ninja Warrior” și Elena Chiriac – sportivă, practicantă de taewando, fostă participantă la „Ferma”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”
11:20 - Sorin Grindeanu, despre podul de la Brăila: „Sperăm ca în decembrie să putem să dăm în circulație acest pod. Eu sunt optimist”
10:48 - Rusia a întrerupt livrările de gaze către Finlanda, însă compania publică finlandeză anunță că își va continua activitatea „în mod normal”
10:38 - Trafic intens către litoral și Valea Prahovei. S-au format coloane de mașini pe Autostrada Soarelui
10:12 - Mario Fresh a povestit cum a fost la prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”
09:52 - Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”
09:33 - OMS: 80 de cazuri de variola maimuței confirmate în 11 țări și 50 de suspiciuni. Experții avertizează asupra riscului de răspândire a virusului
09:15 - În Otopeni, s-au vopsit balustradele unui pod cu tot cu mașinile parcate în zonă. Imaginile care au revoltat șoferii