Margherita de la Clejani, o nouă afacere. Din ce face bani în timp de pandemie (GALERIE FOTO-VIDEO)

E clar că fiica Clejanilor are o mulțime de talente! Margherita cântă, danseză și face spectatacol, însă de curând și-a descoperit o nouă pasiune și chiar a pus pe picioare o afacere care i-a adus venituri frumoase în timpul pandemiei, când toată lumea își făcea griji pentru banii.

Margherita are un magazin de haine online

Îndrăgostită de modă, Margherita de la Clejani lansează colecții de haine pe care le vinde prin intermediul propriului magazin online.Tânăra vindehaine de damă (rochii, salopete, costume, treninguri) și de bărbați, dar și tot felul de accesorii ieșite din comun, pe care le promovează chiar ea, pozând ca un model profesionist.

Vedeta are un atelier, unde câteva angajate pun în practică ideile excentrice ale tinerei.

În toamna anului trecut, tatăl ei a declarat într-o emisiune că își susține fiica atât din punct de vedere financiar cât și moral și că are încredere în flerul ei de afaceristă.

Margherita a renunțat la muzică pentru modă

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a ales să urmeze o carieră diferită de ceea de a părinților lor, chiar dacă are talent muzical.

Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte. Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a declarat Margherita din Clejani.

Totuși, Margherita de la Clejani are si studii superioare, chiar dacă puțină lume știecare e de fapt meseria ei, de fapt.Ea a absolvitFacultateade Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion din București, iar conform diplomei, meseria acesteia este de jurnalist.

Fiica tarafuluide la Clejani, scandal mediatic uriaș, după ce a făcut un accident rutier

După ce s-a speculat faptul că accidentul în care a fost implicată vedeta a fost produs sub influența drogurilor, Margherita, artista a mărturisit că ea nu are nevoie de droguri pentru că ea este, de fapt, drogul.

Am o minte genială NO STRESS! Și nu am nevoie de droguri, pentru că EU SUNT DROGUL și mă injectez cu VERZIȘORI Ăsta e ANTIDOTUL! Și… cu ce crezi tu, nu dau nici 2 BANI, nu-mi pasă! Nu ai cum, nu te poți compara cu mine, sunt TANK și TOP… marș, că ZBOR în prima CLASĂ!”, este mesajul halucinant postat de Margherita de la Clejani pe Facebook.

Deși atunci când a fost oprită de poliție a fost depistată pozitiv la testul anti-drog, Margherita se jură și acum că nu a pus gura pe așa ceva, ba mai mult că este total împotriva consumului de stupefiante.

Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (…) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia așa mare amploare”, a mai spus Marga.

Ultima oră
19:45 - Germania îndeamnă la „prudență” în analizarea sancțiunilor pentru Rusia. Olaf Scholz: Trebuie să fim capabili să acționăm în caz de urgență
19:17 - Alexandru Rafila, întrebat dacă are „curaj” să își vaccineze copilul: Știe discuțiile legate de utilitatea vaccinării. E pregătit și chiar mă întreabă când îl vaccinez
19:00 - Alexandru Rafila: Probabil că săptămâna viitoare vom ajunge la 25.000 sau 28.000 de cazuri pe zi / Este aproape imposibil să nu te infectezi cu tulpina Omicron
18:43 - O fată de 13 ani a fost rănită de un recipient cu lichid inflamabil aprins, în județul Argeș. Recipientul ar fi fost aruncat dintr-o mașină
18:26 - SUA, pregătită să contracareze agresiunea rusă în orice scenariu. Antony Blinken: Alegerea este a lui Vladimir Putin. Diplomația, singura modalitate responsabilă pentru soluționarea crizei
18:02 - 11.743 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Doar 1.312 au venit pentru prima doză
17:48 - Incendiu violent în Covasna: 5 case au ars complet și alte 3 au rămas fără acoperiș. Au fost evacuate 19 persoane, printre care și doi copii
17:31 - Violențe la protestul anti-restricții de la Bruxelles. Forțele de ordine au intervenit cu tunuri cu apă și gaze lacrimogene (VIDEO)
17:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Paradoxul nefericirii profunde a omului care are tot ce-i trebuie (VIDEO)
17:07 - Ninsorile abundente au provocat un adevărat haos în Turcia: Mai multe persoane au murit sau au fost rănite în accidente rutiere. Numeroase localități au rămas izolate (VIDEO)