Mario Fresh, despre relația cu fiica Andreei Esca: „Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie!”

Mario Fresh, despre relația cu fiica Andreei Esca: „Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie!”
Mario Fresh a povestit cum a fost la prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram. Sursa: Facebook/Alexia Eram

Mario Fresh a vorbit deschis despre relația cu Alexia Eram și despre planurile de viitor pe care le au împreună. Deși cei doi sunt într-o relație de mai bine de 5 ani, cântărețul spune că nu și-au pus încă problema căsătoriei, fiind prea tineri.

Mai mult decât atât, Mario Fresh a spus că până la momentul căsătoriei, există mai multe etape prin care o relație trebuie să treacă pentru a se consolida, potrivit click.ro.

„Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie!”

Iubitul Alexiei Eram a spus că nu a existat până în prezent vreun moment în care să simtă să o ceară în căsătorie. Artistul susține că mariajul nu reprezintă altceva decât un act și un inel.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a declarat artistul într-o emisiune pe canalul de YouTube theXclusive.

Cântărețul a susținut că a fost bine primit în familia Esca-Eram, însă a întâmpinat dificultăți de comunicare, căci, în casă, se vorbește mult în franceză, iar tânărul nu cunoaște această limbă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mario Fresh (@goldenboymario)

Ce părere are Andreea Esca despre Mario Fresh

Invitată la emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, celebra prezentatoare de știri a fost întrebată despre iubitul fiicei sale. Aceasta i-a făcut o scurtă caracterizare lui Mario Fresh.

„Mario Fresh este ambițios, drăguț și… talentat”, a spus Andreea Esca

Cântărețul și Alexia Eram s-au cunoscut în adolescență, când ea avea 16 ani ani, iar el 17. Deși relația a fost considerată o joacă la început, cei doi au rămas împreună mai bine de 5 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:09 - Risc mare de avalanşe în Făgăraş și Bucegi, în urma ninsorilor din ultimele zile
00:01 - Un submarin nuclear britanic a fost reparat cu ,,lipici”. Care a fost răspunsul Marinei Regale Britanice
23:56 - Marian Mina (PSD), ironii la adresa lui Dan Motreanu (PNL): El nu nimerește comunele și drumurile prin Giurgiu fără „Waze”, dar a găsit să critice propunerile economice ale PSD
23:38 - Arabia Saudită construiește un resort de schi în mijlocul deșertului. Cât valorează cel mai mare proiect (VIDEO)
23:25 - FBI, percheziții la reședința lui Biden din Delaware. UPDATE – Avocat: FBI nu a găsit niciun document clasificat, dar a luat acte legate de activitatea lui Biden de când era vicepreședinte
23:05 - Florin Lixandru, secretar de stat PSD lăsat fără atribuții de ministrul Deca: „Înțeleg că s-a revenit asupra deciziei” / El neagă speculațiile că PSD face un joc împotriva lui Iohannis: „Vrem doar dezbaterea Legilor Educației” (VIDEO)
22:38 - România a câștigat în fața Ungariei la tenis de masă. Bernadette Szocs a condus echipa națională spre victorie
22:35 - Ce s-a întâmplat cu Modern Talking. Cu ce se ocupă vedetele anilor ’80
22:17 - Democrație ”made in Romania”: Politicianul greșește, jurnalistul plătește. Precedentul periculos creat de CNA: Cum a ajuns să fie amendat B1 TV pentru că spune adevărul ”prea mult” despre ministrul Bode. Dezvăluirile, în emisiunea „Bună, România!” (VIDEO)
21:41 - Povestea unui medic, crescut de un părinte cu sindromul Down: „Aș fi fost mult mai puțin entuziasmat de viață dacă nu aș fi avut un tată atât de special”