Mașina Mirelei Vaida, vandalizată de femeia care a atacat-o cu o cărămidă în direct: „La cine să mai fac apel ca o femeie bolnavă să fie închisă?!”

Mașina Mirelei Vaida, vandalizată de femeia care a atacat-o cu o cărămidă în direct: „La cine să mai fac apel ca o femeie bolnavă să fie închisă?!”
Foto: captură video YouTube

Mirela Vaida se teme din nou pentru siguranța ei și a familiei sale, după ce Antonela, femeia care a atacat-o cu un bolovan în timpul difuzării emisiunii Acces Direct, i-a spart acum parbrizul mașinii. Prezentatoarea cere cu vehemență ca autoritățile să ia măsuri legale împotriva atacatoarei.

Vestea despre faptul că mașina i-a fost vandalizată i-au dat-o chiar colegii ei în timpul emisiunii pe care o moderează.

Mirela Vaida se teme pentru siguranța ei: „Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?!”

În urmă cu puțin timp, paznicul din cadrul studiourilor de televiziune a văzut-o pe Antoanela în timp ce spărgea parbrizul mașinii prezentatoarei cu bolovani. Acesta a intervenit și a oprit-o pe aceasta din a produce mai multe pagube.

Când a ajuns poliția, Antonela dispăruse deja. În stare de șoc, Mirela Vaida a făcut apel la autorități să ia măsurile care se cuvin, pentru a nu fi nevoie să-și facă singură dreptate.

„Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femeie bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!”, a fost parte din reacția Mirelei Vaida, potrivit spynews.ro.

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”, a spus Mirela Vaida, după ce și-a privit mașina distrusă.

Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie dezbrăcată

În luna martie a anului trecut, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a fost atacată cu o cărămidă de aceeași femeie care i-a spart acum parbrizul mașinii.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii.

Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a declarat atunci Vaida.

Urmăriți B1TV.ro și pe