MasterChefii se întorc la Pro TV. Lovitură pentru Antena 1, care nu mai face Chefi la cuţite

MasterChefii se întorc la Pro TV. Lovitură pentru Antena 1, care nu mai face Chefi la cuţite

După aproximativ doi ani, „MasterChef” revine. Show-ul culinar de la PRO TV pregătește un nou sezon plin de surprize.

Când revine MasterChef la Pro TV

Telespectatorii s-au întrebat când revine „MasterChef” la Pro TV, după ce anul trecut nu a fost difuzat deloc din cauza pandemiei. Începând cu primăvara lui 2022, românii vor putea urmări din nou îndrăgita emisiune culinară, potrivit Pagina de Media.

Ultimul sezon a fost difuzat în 2019, după o altă pauză de doi ani. Juriul a fost format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco.

Înscrierile au început deja

Primele detalii despre noul sezon al show-ului de la Pro TV au fost publicate pe pagina de Facebook a emisiunii. Înscrierile au început deja și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură noua bătălie.

Doritorii pot aplica pe site-ul oficial masterchef.protv.ro.

Ce s-a întâmplat la „MasterChef” 2019

Alina Gologan a fost câștigătoarea „MasterChef” 2019. Vlogger și influencer, ea a plecat acasă cu premiul cel mare, de 50.000 de euro.

În finala „MasterChef” din seara de 14 noiembrie au intrat Alina Gologan, Ionuț Mărieș și Cezar Marin.

În urma probelor la care au fost supuși de cei trei de jurații Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru, Alina a fost declarată câștigătoare a ediției.

„Aș putea spune că «MasterChef» a fost într-un fel și o platformă care mi-a adus și mai multă notorietate și care m-a ajutat în creșterea numărului de urmăritori de pe social media, dar cu siguranță oamenii nu m-ar fi urmărit într-un număr atât de mare, dacă nu le-ar fi plăcut de mine, ca om în primul rând. Da, uite că, în final, am avut un dublu câștig: am plecat acasă și cu 50.000 de euro, dar și cu simpatia publicului, care m-a susținut întotdeauna pe parcursul emisiunii!”, declara ea la vremea respectivă.

Primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.

„Chefi fără limite”, cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou cooking show la Antena 1. Filmările vor avea loc în Grecia, nu în România.

Emisiunea se va filma în această toamnă și va fi difuzată anul viitor, potrivit Paginademedia.ro.

„Chefi fără limite” are un format diferit faţă de „Chefi la cuţite”.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.

Noul cooking show va fi prezentat de Irina Fodor, care va avea alături și un co-prezentator ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit.

În sezonul 9 Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu a devenit prima femeie câștigătoare a show-ului.

Urmăriți B1TV.ro și pe