Matteo și-a botezat fetița. Primele imagini cu chipul micuței Mia (GALERIE FOTO)

Sursa Foto: Instagram/ yesiammatteo

Bucurie mare în familia lui Matteo, care a botezat-o sâmbătă pe Mia, fetița lui în vârstă de 5 luni și așacum prevăd regulile de distanțare socială, la ceremonie au luat parte doar cei mai apropiați prieteni ai cuplului,Ilinca Vandiciși soțul său, Andrei Neacșu, dar șiAlex Velea și Antonia, iar nașii micuței au fostmanagerul lui Matteo, Mădălin Moșoiu și cu soția lui.

Iubita lui Matteo, o apariție de milioane, la botezul fetiței lor

Atât mămica, Elena Neagu, cât și fetița au întors toate privirile cu ținutele elegante care le-au purtat.

Chiar dacă au trecut doar câteva luni de când a născut, iubita lui Matteo a afișat o siluetă de invidiat, pusă în valoare de o superbă rochie roșie, în timp ce sărbătorita a strălucit într-o rochiță albă.

Viața mea e completă #mia

A post shared by MATTEO (@yesiammatteo) on

Cu cine seamănă fetița lui Matteo

Este prima dată când cântărețul publică fotografii cu chipul fiicei sale pe rețelele de socializare. Mia seamănă cu mama ei, dar că are și câteva trăsături de la celebrul ei tătic.

Seamănă cu mama ei. Are ochi albaștri, e blondă. Abia aștept să-i facem botezul. După botez vom arăta și fotografii cu ea. Să nu spună lumea că ar fi ceva în neregulă… Toate pozele sunt cu spatele. E superbă. Cred că gura și nările le are de la mine, din păcate. Nu putea să ia nuanța tenului, a luat nările” a spus Matteo despre fiica lui, la scurt timp după nașterea micuței, când nu erau fotografii cu chipul ei.

Mia, fiica lui Matteo s-a născut la sfârșitul lunii februarie.

“E cel mai frumos moment al vieții noastre. E o minune de la Dumnezeu și abia acum înțeleg când toți îmi ziceau asta. Cuvintele sunt degeaba. Trebuie să învăț cântece de leagăn, dacă nu o să le învăț, o să le compun”, a spus Matteo.

Matteo a ales un singur nume pentru fetița lui

Matteo este unul dintre românii cu cele mai multe prenume: Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin. Părinții au decis ca el să poarrte atâtea nume ca nimeni din familie să nu se supere. Din cauza dificultților pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, el a decis ca fiica sa poarte un singur prenume, scurt și simplu de reținut, dar și frumos, Mia.

„Eu am avut blestemul pe umeri și încă îl am, de a avea un nume foarte lung. De 35 de ani am blestemul numelui. Elena a vrut să-i punem cel puțin două nume, dar i-am zis că nici să nu aud. Mia, atât. Dacă există din două sunete cred că îl puneam pe ăla. Nici nume de sfânt nu am vrut să-i pun. Bine, în jurul datei în care s-a născut, era doar Sfântul Eugen, deci nu”, a mărturisit Matteo, pentru Libertatea.

Tags: