Medicii i-au pus diagnosticul. Ce boală are Gabriel Cotabiță: „Nimic nu prevestise această problemă”

Gabriel Cotabiță are probleme de sănătate

Gabriel Cotabița se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Artistul se află sub supravegherea medicilor.

Ce s-a întâmplat cu Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță a fost spitalizat, recent, din cauza unui accident vascular. Interpretul a aniversat 66 de ani alături de mai mulți români. În cadrul unei emisiuni, acesta a povestit despre încercările prin care a trecut și a oferit câteva detalii despre starea sa.

Acum șase ani, artistul a suferit un infarct. Acum, Gabriel Cotăbiță se confruntă cu alte probleme de sănătate. Cântărețul a fost internat la spital.

Artistul a vorbit deschis despre clipele grele prin care a trecut și dezvăluie diagnosticul pus de cei care îl supraveghează.

„Anul acesta a fost unul destul de nefast pentru mine. Am petrecut Revelionul în spital, cu COVID-19, iar când mi-am revenit, au apărut problemele cu tiroida. Au zis ei că este atac cerebral, dar nu a fost. Pentru că dacă era atac cerebral nu mai eram aici. Problema cu tiroida s-a tratat, nu m-am operat. Dar nimic nu prevestise această problemă, de aceea nimeni nu a știut ce mi se întâmplă”, a mărturisit Gabriel Cotăbiță la Măruță.

Cum a trecut prin coronavirus

Interpretul a trecut și prin noul coronavirus. Vedeta a fost internată la spital, unde a primit ajutorul medicilor și a reușit să se vindece de la temuta boală.

„M-am rugat să trec şi peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, şi dimineaţa şi seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine şi peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soţia mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieşit testul negativ”,  explica artistul pentru impact.ro.