Metoda ingenioasă prin care Shakira a decis să se răzbune pe părinţii lui Pique

Metoda ingenioasă prin care Shakira a decis să se răzbune pe părinţii lui Pique
Foto: Hepta/Abaca Press / Acero/ALTERPHOTOS.

Încă o poveste de dragoste a luat sfârșit. Shakira și Gerard Pique s-au despărțit. Vedetele au confirmat aceasta noutate. Se pare că relația celor doi nu a rezistat timpului. Artista columbiană a fost înșelată de fotbalistul echipei FC Barcelona. Interpreta a luat o decizie radicală.

Shakira a luat o decizie radicală

Potrivit presei mondene, Shakira a decis să întrerupă comunicare cu părinții sportivului. Casa în care au locuit Pique şi Shakira comunica într-o parte cu cea în care stau părinții campionului, iar în partea opusă cu casa în care sunt cazați părinţii interpretei.

Se pare că Shakira a decis să zidească uşa prin care comunică, din construcţie, casa în care locuiesc ea şi cei doi copii şi cea în care stau părinţii lui Pique.

„Nu mai formează o familie și ar dori (n.r. Shakira) să delimiteze părțile comune”, spun jurnalistele Laura Fe şi Lorena Vazquez, citate de digisport.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit

„Ansamblul celor trei case este situat în Esplugues de Llobregat din Barcelona. De asemenea, casele beneficiază şi de o piscină comună, iar jurnalista Lorena Vazquez se întreabă dacă s-ar putea face vreo separare şi acolo pentru că şi între părinţii celor doi situaţia s-ar fi tensionat”, arată sursa citată.

Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă solicităm să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere!”, au transmis cei doi, într-un comunicat remis agenţiei EFE.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Urmăriți B1TV.ro și pe