Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa. Acesta nu-și mai poate vedea copilul: „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”

Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa. Acesta nu-și mai poate vedea copilul: „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”
Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa. Acesta nu-și mai poate vedea copilul: „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”. Sursa Foto: Instagram/@adelinanica

Adelina Nica l-a făcut praf pe Mihai Costea, tatăl băiețelului ei, explicând deciziile care stau la baza despărțirii lor. Relația dintre cei doi s-a încheiat, pentru că, susține femeia, fostul atacant de la Craiova și FCSB nu se implică material în creșterea copilului.

Situația materială slabă a fotbalistului a convins-o pe femeie să îl părăsească. Mai mult decât atât, fostul manechin i-a interzis lui Mihai să-și mai vadă copilul.

Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa

Adelina Nica și Mihai Costea au format, ani la rândul, un cuplu, iar acum 10 luni au devenit părinții unui copil. Frumoasa brunetă a mărturisit că situația dintre ea și fostul fotbalist este dificilă de multă vreme, iar în ultimele luni s-a înrăutățit și mai mult.

Este adevărat, Mihai Costea nu își poate vizita copilul chiar dacă, în trecut, și-a dorit acest lucru. Pe vremuri, când juca la FCSB, Mihai Costea încasa lunar peste 10.000 de euro din partea patronului Gigi Becali, însă acum, atacantul a ajuns să câștige numai câteva sute de lei pe lună, în Liga a 4-a, la Progresul București 2005.

„Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui.

El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu … Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație.

Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă. Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut relație. Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur.”, a mai spus Adelina Nica, pentru sursa citată.

Mihai Costea, probleme financiare și fără loc de muncă

Potrivit mărturisirilor făcute de Adelina Nica, Mihai Costea ar avea și în prezent datorii financiare serioase față de ea.

El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină și el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale și în toate felurile.

Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aș avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea. Nu vreau nici să mă plimb prin tribunale, mai ales că Dumnezeu îmi dă de muncă, iar copilului meu, din eforturile mele, nu îi lipsește nimic”, a mai precizat Adelina Nica.

Cei doi și-au asumat relația pe care au avut-o acum doi ani. Anul trecut, Adelina a născut un băiețel, dar la scurt timp după apariția micuțului, a decis să se despartă de Mihai Costea.

La botez însă … a venit cu cămașa de pe el. E adevărat, totul a pornit de la mine, l-am dat afară din casă. Dar stătea la mine, dar nu aveam cum să întrețin și bărbat, și copil, și casă, și bonă… Totul să plătesc eu, iar el mai era și obraznic pe deasupra, avea impresia că i se și cuvine totul”, a mai spus Adelina.

Urmăriți B1TV.ro și pe