Mihai Zmărăndescu consideră că Moroșanu a ocupat rolul de părinte în viața sa: „Este omul care a preluat locul de tată”

Mihai Zmărăndescu consideră că Moroșanu a ocupat rolul de părinte în viața sa: Este omul care a preluat locul de tată
Cătălin și Mihai Zmărăndescu

Mihai Zmărăndescu nu este mulțumit cu tatăl său, Cătălin Zmărăndescu, care a fost mai mult un antrenor decât un părinte, rol pe care l-ar fi preluat Moroșanu.

Cătălin Moroșanu și Virgil Fâșie au fost mereu alături de campionul MMA, lucru spus de acesta în cadrul unui interviului.

Sunt foarte apropiați

Sportivul a povestit că de multe ori stătea în biroul lui Cătălin Moroșanu, unde discutau timp de 2-3 ore despre subiecte atât personale, cât și profesionale.

„Moroșanu este omul care a preluat locul de tată în fața lui Cătălin. Și maestrul Fâșie Virgil. Îi consider niște oameni care au fost acolo în locul lui”, a declarat Mihai Zmărăndescu, potrivit cancan.ro, adăugând despre Cătălin Zmărăndescu că „este un antrenor foarte bun, n-am să contest asta niciodată, dar ca om lasă de dorit”.

Mihai Zmărăndescu a mai specificat faptul că tatăl lui refuză să vorbească cu Virgil Fâșie sau Moroșanu.

„Domnul Cătălin Zmărăndescu nu vorbește cu niciunul dintre ei. Nu știu ce se întâmplă, are o chestie d-asta, se închide în el. Probabil a strâns din copilărie niște chestii și nu mai vrea să comunice cu oamenii după ce se supără pe ei”, a adăugat campionul MMA, conform aceleiași surse.

Urmăriți B1TV.ro și pe