Mira, la un pas de moarte: „Au rămas niște urme de arsură”

Interpreta Mira a fost în pericol. Foto: Facebook/Mira.

Interpreta Mira a avut parte de surprize mai puțin plăcute. Viața interpretei fiind în pericol. Artista ar putea să moară.

Mira a trecut prin clipe teribile

Maria Mirabela Cișmaru a devenit faimoasă după ce a participat la „Vocea României”. Tânăra are planuri mărețe și își construiește o carieră de succes. Mira este încrezută în sine și crede că o așteaptă un viitor strălucit. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Lidia Buble se mută? Cine o așteptă în capitala Spaniei, după despărțire de actorul cubanez: „Trebuie să ne facem un update”

Viața interpretei a fost în pericol. Artista a fost victima unui incident. Mira a uitat o lumânare aprinsă și a adormit. Aceasta s-a trezit cu casă plină de funingine.

Necazul în casa vedetei

Mira a fost la un pas de tragedie. Vedeta putea să fie intoxicată, însă, din fericire, Mira a coborât la parter și a reacționat din timp.

„Dacă vă povestesc ce am mai pățit și aseară o să-mi spuneți clar că trebuie să mă mut că nu am ce să fac cu casa asta. La ora 6 dimineața mă trezesc cu fum în cameră. Eu care auzisem între timp niște sunete, dar am crezut că sunt paranoică. Decid să cobor pentru că era clar că se întâmplă ceva grav, puteam să mor intoxicată. Am dat drumul la geamuri, am aerisit, dar era fum de îl tăiai cu cuțitul. Funinginea a ajuns până la mansardă. Toată treaba este că am avut un ornament de Crăciun cu o lumânare și ornamentul acela avea brad, care între timp s-a ofilit”, a precizat Mira, citată de wowbiz.

Cântăreața a venit și cu un sfat pentru urmăritorii săi. Tânăra a ajuns la concluzie că trebuie sp fie mai atentă la ornamentele de Crăciun.

„Am aprins lumânarea aseară și probabil că flacăra era foarte mică și am omis-o. M-am pus la somn și la 6 dimineața m-am trezit cu fum în cameră și când am ajuns era arsă complet. Au rămas niște urme de arsură pe masă, dar putea fi ceva foarte grav. Am funingine peste tot. Aveți mare grijă la lumânări!”, a explicat Mira.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:59 - Noi probleme pentru Grupul Nordis: Un investitor care a cumpărat 69 de apartamente a reziliat contractele și a obținut executarea silită / Nordis: Există un calendar de plată
17:54 - Alertă cu bombă la Piața Unirii, în zona fântânilor. Traficul este blocat
17:39 - Serghei Lavrov roagă „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea sancțiunilor impuse Rusiei
17:31 - Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: Avem cea mai mare creștere economică din UE / Am oferit românilor măsuri ce fac posibilă continuarea investițiilor și protejarea celor vulnerabili (VIDEO)
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
16:32 - Nicolae Ciucă: Succesele din administrație s-au convertit în încredere în politicienii liberali. Faptul că PNL e zi la guvernare se datorează și realizărilor aleșilor locali ai partidului (VIDEO)
16:22 - Parchetul European anchetează modul în care au fost cheltuiți banii din proiectul ITI Delta Dunării. Percheziții în 15 locații. Prejudiciul calculat de procurori