Mirela Vaida, prima vacanță în Delta Dunării: „Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, unică”

Mirela Vaida, prima vacanță în Delta Dunării: „Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, unică”
Foto: Instagram

Mirela Vaida a mers pentru prima oară în vacanță în Delta Dunării. Prezentatoarea a vizitat destinația împreună cu toată familia și a mărturisit că a rămas fascinată de frumusețea împrejurimilor, simțindu-se nevoită să imortalizeze fiecare moment.

În ultima lună de vară, lumea continuă să meargă în vacanță la mare, la munte sau în alte locuri unde se pot bucura de liniște și relaxare. Tot cu acest scop, Mirela Vaida a decis să se refugieze cu familia în Delta Dunării.

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și împarte momentele vieții cu fanii ei. Astfel, vedeta a distrinuit imagini și din această excursie, notează Viva.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Mirela Vaida, vacanță în Delta Dunării alături de soț și cei trei copii

Prezentatoarea este în lista celor mai iubite lși apreciate. În timpul liber de la Tv, ea preferă să petreacă timp cu familia. De data aceasta, vedeta a decis să meargă în excursie pe meleagurile românești. Deși este pentru prima dată în această destinație, ea mărturisește că a rămas profund impresionată de peisajele surprinse.

„Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o șosea mică, stramtă, anevoioasă, cu multe accidente în sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul! România, chiar daca n-ar avea nimic altceva de arătat, să aiba doar Delta Dunării, și tot ar merita să fie în top 3 destinații turistice la nivel european și mondial!

Din păcate, nu e vina ei.. Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, unică. Mi-am propus ca anual, în fiecare vacanță, să explorăm împreuna cu familia câte o zonă turistică românească și să le spun copiilor ce țară minunată, ce locuri alese și ce oameni binecuvântati avem aici! România, ești fascinantă”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea își dorește să devină din nou mamă

Mirela Vaida și soțul său, Alexandru, au împreună trei copii, dar artista mărturisește că și-ar dori să devină mamă și pentru a patra oară.

„Mă gândesc că parcă deja se face diferența prea mare între cel mai mic și următorul care ar veni, Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare și după aceea te obișnuiești cu ei mari și nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

 Eu mă consider o mamă tânără și m-am descurcat foarte bine cu toți trei. Pe mine nu mă sperie nici dacă vin 2, ceea ce ar fi foarte tare să vină doi o dată sau două o dată. Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse”, a spus Mirela Vaida.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:17 - Femeilor din Iran li s-a interzis să apară în reclame. După lansarea publicității, în care o fată cu capul acoperit conduce o mașină și mănâncă înghețată
14:07 - Alexandru Rafila, despre distribuţia comprimatelor de iodură de potasiu: „Îndemn persoanele cu vârsta până la 40 de ani să se prezinte la medicul de familie să primească prescripţia”
13:50 - Polițiștii de frontieră au avut parte de o „surpriză”. Doi sirieni au fost găsiți ascunşi în podeaua unei mașini la Calafat
13:44 - Ionuț Stroe (PNL), reacție la speculațiile privind o schimbare de miniștri: Nu e cazul unei remanieri. Guvernul are foarte mult de lucru și e o perioadă extrem de sensibilă (VIDEO)
13:42 - Val de spargeri în Sectorul 1. Bucureștenii sunt terorizaţi de hoţii care le sparg maşinile chiar în mijlocul zilei
13:25 - Un român a trecut printr-o experiență neplăcută pentru că nu a avut grijă să citească contractul pe care l-a semnat: Cât l-a costat vacanța în Grecia
13:22 - ANAF a început executarea silită a Dianei Șoșoacă. Lucian Heiuș: Are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic – Inventează duşmani şi lansează scenarii fanteziste
13:17 - S-a aflat! Când va fi difuzat noul sezon „Chefi la cuțite”
13:12 - Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual anunță proteste marți la Ministerul Finanțelor: „Ne-a ajuns până la os”
12:57 - Salvamarii, exasperați de turiștii care le ignoră avertismentele: Să aibă grijă de ei și de copiii lor! Ne-am transformat în babysitter?