Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanța din Delta Dunării: „Nu știu ce să-i fac, să mă operez?!”

Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanța din Delta Dunării: „Nu știu ce să-i fac, să mă operez?!”
Foto: Instagram

Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate. Nu reușește să scape de o afecțiune, care ar necesita operație, iar prezentatoarea nu ar vrea să o facă.

După câteva zile de relaxare în Delta Dunării, Mirela Vaida s-a ales cu probleme de sănătate supărătoare. Prezentatoarea le-a arătat fanilor ce i s-a întâmplat, menționează Spy News.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Ce probleme de sănătate are Mirela Vaida

Mirela Vaida a fost zilele acestea în Delta Dunării cu familia și tot nu a reușit să scape de o afecțiune din zona ochilor. În cadrul postării, vedeta a le-a dezvăluit urmăritoriilor săi că afecțiunea cu care s-a ales în Deltă nu i-a trecut, acest lucru fiind vizibil.

Mirela Vaida spune că-și va lăsa problema de sănătate să treacă de la sine.

Foto: Captură video

„M-am întors din vacanță … parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. (…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa …”, a declarat Mirela Vaida pe Instagram.

Ce este șalazionul

Șalazionul este o boală a pleoapelor, benignă, uneori cu evoluție autolimitantă, dar care provoacă un aspect inestetic.

Aceasta se manifestă prin inflamare sterilă, rezultată în urma blocării canalului de excreție a glandelor sebacee, localizate în structura pleoapelor. Secreția acestora formează componenta uleioasă a filmului lacrimal și are rolul de a preveni evaporarea precoce a lacrimilor de pe suprafața oculară.

Șalazionul se poate îndepărta, fie prin tratament prescris de la medic, fie prin operație. Apariția lui poate fi prevenită printr-o igienă corespunzătoare sau evitarea locurilor poluante, aglomerate.

Urmăriți B1TV.ro și pe