Mirela Vaida are probleme de sănătate grave: ”Nu pot dormi, nu pot respira…”

Mirela Vaida are probleme de sănătate grave: ”Nu pot dormi, nu pot respira…”
Sursa Foto: www.cancan.ro

Mirela Vaida, celebra prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”,a anunțatcă în ultima perioadă se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta susține cănu poate dormi nopțile, pentru că se simte foarte rău și nu poate respira.

”Nu pot dormi nopțile, nu pot respira…”

Recent,Mirela Vaidaa transmis un mesaj îngrijorător prin intermediul rețelelor de socializare. Vedeta le-a explicat fanilor eifaptul că din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă nu se mai poate odihni pe parcursul nopții.

Pe de altă parte, prezentatoarea TVi-a liniștit pe telespectatori, spunându-le că nu este vorba despre nimic grav, ci mai degrabă despre o rinită.

„Cred că sunt puțin nazală. Cred că e ceva cum ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic. Probabil că știți unii dintre dumneavoastră e nenorocire. Dacă ai o rinită alergică și alergie la ambrozie sau la orice altceva ești nenorocit”, a declarat Mirela Vaida.

„Nu sunt răcită. Și când strănut săracii colegi, că vă dați seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuți? Așa se uită toată lumea la mine, eu la ei și spun e rinită. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât”, a mai spus celebra prezentatoare.

Mirela Vaida se gândește la cel de-al patrulea copil

Mirela Vaidaeste plină de viață și de voie bună, în ciuda programului extrem de încărcat și a celor trei copii mici pe care îi are. Frumoasa artistă a dezvăluit faptul că în timpul pandemiei ea și partenerul ei de viață au adus în discuție, apariția unui nou copil. Astfel, cei doiar fi ajuns chiar și la un consens.

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (…) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire”,a spus Mirela Vaida, într-o intervenție la „Agenția VIP”.

„Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai 1 ți se pare greu, când ai 2 ți se mega greu, când ai 3 nici nu-i mai simți”, a adăugat artista româncă.