Momente cumplite pentru Florin Călinescu. Ce diagnostic a primit cunoscutul actor din partea medicilor

Momente cumplite pentru Florin Călinescu. Ce diagnostic a primit cunoscutul actor din partea medicilor
Foto: Florin Călinescu / Facebook

Florin Călinescu a trecut prin momente cumplite, după ce medicii au descoperit că are o tumoră localizată la nivelul nasului, motiv pentru care nu îşi mai doreşte să apară atât de des în spaţiul public.

Fostul jurat de la Românii au talent a dezvăluit recent în cadrul unui interviu cum a aflat, de fapt, că are cancer.

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele

Cunoscutul actor Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele în urmă cu aproape trei ani. Fostul jurat de la Românii au talent a explicat că totul a început de la o bubă pe nas, care a crescut lent în dimensiune.

Acesta a învins boala, iar în prezent se simte bine. Îndrăgitul om de televiziune a explicat într-un interviu cum a ajuns să primească un asemenea diagnostic.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu.

După aflarea diagnosticului, Florin Călinescu a făcut tot posibilul să se vindece. Nu s-a descurajat, însă și a apelat la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea unei astfel de boli, potrivit Cancan.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. cum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mai dezvăluit acesta.

De ce nu-și mai face apariția în public Florin Călinescu

Florin Călinescu a început să rărească aparițiile publice după ce a plecat de la trustul media la care a lucrat timp de câțiva ani.

Cu toate acestea, Florin a dorit să explice lumii și care este motivul pentru care s-a retras în ultima perioadă.

„Sunt într-un moment al vieții mele în care nu vreau să vorbesc foarte mult, având în vedere lucrurile groaznice pe care le constatăm cu toții în vecinătatea din nordul țării noastre. Atunci când mor copii, mor bolnavi, când unii bombardează spitale nu sunt foarte vorbăreț pentru că aș părea cretin”, a spus actorul, într-un live pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe