Momente grele în relaţia Smiley – Gina Pistol. Artistul a răbufnit: „Până când?”

Momente grele în relaţia Smiley - Gina Pistol. Artistul a răbufnit: Până când?
sursa foto: Instagram / Smiley

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase din România. Prezentatoarea TV și cântărețul se bucură de o familie fericită, iar recent li s-a îndeplinit și visul de a deveni părinți.

Recent, Smiley a răbufnit în mediul online în urma comentariilor din ce în ce mai răutăcioase pe care le primește de la anumite persoane.

Artistul a scris un mesaj către toți oamenii care comentează lucruri urâte de fiecare dată când el sau iubita lui, Gina Pistol, postează ceva pe Facebook ori Instagram.

Cântărețul nu mai suportă hate-ul pe care îl primește din ce în ce mai des în mediul virtual, mai ales că mulți au început să se lege de fetița sa, Josephine.

Smiley, mesaj după comentariile răutăcioase ale oamenilor

„Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc.

Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire, cu adevărat. Până când?!”, a scris Smiley pe Instastory.

Fanii lui de pe Facebook au reacționat în urma mesajului.

„Eu sunt o ciudată. Cred că toți suntem buni. Și cred că viața, uneori, ne face ne-buni și nebuni. Dar nu putem da vina pe viață – nici nu-i putem lăsa pe alții, mai ales pe cei din virtual, să aibă grijă de sufletul nostru. Eu cred că avem nevoie de o cură de reamintire că… suntem buni! Și că avem voie să punem seara capul liniștiți pe pernă, fără prea multe dueluri online pe conștiință! (…)

Dragă Smiley, când îți expui viața pe toate rețelele de socializare, trebuie să-ți și asumi asta. Sau vrei ca toată lumea să te placă pentru ce și de ce? Că ești tu Smiley? Nu putem să fim pe placul tuturor, iar fiecare om are opinia lui vizavi de anumite aspecte și e liber să se exprime cum poate sau cum a fost educat. (…)

Frustrați, invidioși, pandemia se pare că pentru unele persoane a venit cu nebunie, frustrare, ură, păcat. Sănătate multă! Aici nu ține de guvern, ține de cei 7 ani de acasă. Nu are nici o treaba cine este la putere sau cine ne conduce pentru a fi tu om în societate. (…)

Sper că ce se petrece acum în lume să ne trezească din somnul nedorit și să căutăm adevărata cale ce ne-a fost hărăzită-n viață. Mulțumesc pentru tot ce postați. Sănătate și toate clipele să vă fie plăcute lângă cei ce vă sunt dragi”, au fost unele dintre reacțiile fanilor lui pe Facebook.

Detaliul pe care părinții cuplului l-au aflat de la televizor

Anul acesta, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță. Totuși, inițial, lucrurile nu au fost așa de roz. S-a zvonit că Gina ar fi însărcinată, iar aceste zvonuri, inevitabil, au apărut și în presă.

Cuplul a fost urmărit de paparazzii mai mult timp și au ieșit la iveală și o serie de poze cu Gina cu burtica de gravidă.

Părinții celor doi au aflat că vor deveni de la televizor. Recent, într-un podcast, Gina a recunoscut că a fost foarte tristă în momentul în care s-a întâmplat acest lucru și că bucuria de a-i anunța le-a fost „răpită”.

Atât părinții ei, cât și ai cântărețului au aflat de la televizor că vor deveni bunici. Cuplul ar fi vrut să dea personal vestea celor mai apropiați membrii ai familiei.

Smiley, detalii emoționante despre relația cu Gina Pistol

Cei doi au devenit părinți pentu prima oară la începutul lunii martie, iar povestea lor de iubire a stârnit mereu curiozitatea publicului.

”Gina îmi spune, ”Băi, tu eşti testul meu de răbdare”. Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, a spus Smiley la Podcast-ul Fain&Simplu al lui Mihai Morar, cu ceva timp în urmă.

Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley

„Era începutul relației și încă învățam lecția răbdării”, spunea Gina.

„Nu locuiam încă împreună, mai rămâneam un weekend.  Îmi spune Andrei: «Pe la 20:00 termin la studio». Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto…”, a mai adăugat aceasta.

„19:30, zic hai că nu-l întreb acum, îl mai las puțin, îl întreb pe la fără 5, să nu par disperată: «Ce faci, cum merge?». «Mamă, fac acum o piesă, mai am puțin», mi-a scris. Zic: «Aștept, nu-i problemă». Eu toată îmbrăcată, stăteam așa ca o păpușă în cutie”, a mai spus. „Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: «Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto». Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul”, a mai spus prezentatoarea, citată de Libertatea.

„Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin». «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a conchis Gina.