Motivul pentru care Theo Rose nu se poate declara pe deplin fericită: „Sufăr, un pic așa … ”

Motivul pentru care Theo Rose nu se poate declara pe deplin fericită: „Sufăr, un pic așa ... ”
Sursa Foto: Instagram/@theorose.official

De mai bine de doi ani, lui Theo Rose îi merge mai bine ca niciodată, pe toate planurile. Artista a reintrat în lumina reflectoarelor în cel mai frumos mod posibil, iar aprecierea publicului vorbește de la sine.

Cu toate acestea, antrenoarea de la „Vocea României” nu se poate declara împlinită.

Theo Rose s-a dat de gol și a mărturisit care este, de fapt, motivul care îi aduce suferință

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă și prolifică perioadă din viața ei, din toate punctele de vedere. Vestea că Theo Rose va deveni mămică i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Vedeta a verbalizat de multe ori că și-ar dori să fie o mămică tânără, dar nimeni nu se aștepta ca totul să se întâmple atât de repede.

De curând, antrenoarea de la „Vocea României” a dezvăluit că motivul tristeții sale nu este legat de relația cu Anghel Damian, ci de faptul că regretă foarte mult că nu mai are timp pentru familie.

Se pare că artista are mereu agenda plină. Atunci când nu sunt concerte, se ivește altceva, iar iubita lui Anghel Damian aleargă între platourile de filmare de la serialul „Clanul”, la „Vocea României”, dar și către alte proiecte.

„Sufăr, un pic așa, că mă duc rar (acasă, n.r.). N-am mai păstrat legătura cu realitatea de acolo. Și prietenii meu au plecat și ei la muncă. Unii au plecat în străinătate, alții sunt aici, în București, la muncă”, a declarat artista, potrivit cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe