Nicoleta Luciu este pregătită să revină în televiziune: „Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”

Nicoleta Luciu este pregătită să revină în televiziune: „Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”
Sursa Foto: Instagram/@nicoletaluciuofficial

Nicoleta Luciu este de mult timp în relație cu Zsolt Csergo. Ea s-a căsătorit cu omul de afaceri în anul 2012 și au împreună patru copii, dintre care și tripleți, împreună cu care s-a mutat la Miercurea Ciuc, în același timp, finalizând cariera ei în showbiz.

Anunțul făcut de Nicoleta Luciu despre revenirea în televiziune

Nicoleta Luciu, considerată una dintre cele mai sexy vedete autohtone, s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor. De curând, vedeta a vorbit într-un interviu despre o posibilă revenire în televiziune, dar și despre viața departe de Capitală.

Se pare că aceasta are mai mult timp liber de când copiii au mai crescut și nu mai au nevoie de așa multă atenție, motiv pentru care Nicoleta Luciu recunoaște că îi e dor de televiziune și că așteaptă proiectul potrivit pentru a reveni.

„Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii. Nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi. Iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit impact.ro.

Miercurea Ciuc, orașul ideal pentru Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este de părere că Miercurea Ciuc este un oraș ideal, mai ales când vine vorba de copii.

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie aici frumoasă, cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare. Poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic. Iar la câteva minute sunt pârtii de schii, unde învață copiii. 

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină. Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii”, a mai spus Nicoleta Luciu pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe