Nicoleta Luciu revine la TV! Actrița a acceptat să facă parte dintr-un proiect extrem de apreciat de public: „O să vă distrați!” (FOTO)

Nicoleta Luciu revine la TV! Actrița a acceptat să facă parte dintr-un proiect extrem de apreciat de public: „O să vă distrați!” (FOTO)
Sursa Foto: Instagram/@nicoletaluciuofficial

Nicoleta Luciu se numără printre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară, cu toate că s-a retras din domeniul de activitate. De curând, aceasta a declarat că se gândește să se întoarcă în televiziune, dacă i s-ar oferi un format TV care să o pună în valoare.

Se pare că aceasta are mai mult timp liber de când copiii au mai crescut și nu mai au nevoie de așa multă atenție, motiv pentru care Nicoleta Luciu recunoaște că îi e dor de televiziune și că așteaptă proiectul potrivit pentru a reveni.

Actrița a acceptat să facă parte dintr-un proiect extrem de apreciat de public

Nicoleta Luciu este de mult timp într-o relație cu Zsolt Csergo. Ea s-a căsătorit cu omul de afaceri în anul 2012 și au împreună patru copii, dintre care și tripleți, împreună cu care s-a mutat la Miercurea Ciuc, în același timp, finalizând cariera ei în showbiz.

Actrița a dezvăluit faptul că ia în calcul să se întoarcă în televiziune și i-a anunțat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare că, în curând se vor distra alături de ea într-o emisiune TV, dar nu a dat prea multe detalii, potrivit cancan.ro.

„O să vă distrați! Când, unde? O să aflați în curând!”, a transmis Nicoleta Luciu în mediul online.

Potrivit sursei citate, Nicoleta Luciu a fost prezentă la filmările pentru emisiunea fenomen de la Antena 1 „Prețul cel bun”, show prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Se pare că filmările au început încă de dimineață, iar în ediția în care va fi prezentă și Nicoleta Luciu și-au făcut apariția și alți artiști, precum și nume cunoscute din lumea mondenă.

De asemenea, actrița a postat o fotografie în mediul online alături de sora sa mai mică, Iuliana, despre care se știe că face parte din acest proiect de ceva timp.

Sursa Foto: Instagram
Urmăriți B1TV.ro și pe