Nicoleta Luciu rupe tacerea. Cum a reacționat când s-a zvonit că soțul ei ar avea amantă

Nicoleta Luciu rupe tacerea. Cum a reacționat când s-a zvonit că soțul ei ar avea amantă
Foto: Instagram

Nicoleta Luciu este de mult timp în relație cu Zsolt Csergo. Ea s-a căsătorit cu omul de afaceri în 2012. Cei doi au împreună patru copii, împreună cu care s-a mutat la Miercurea Ciuc, în același timp, finalizând cariera ei în showbiz.

Vedeta se bucura de admirația celor din jur, fiind mai mereu în prim plan. Erau ale ei cele mai importante roluri, majoritatea emisiunilor de divertisment și contractele generoase. Imaginea ei se vindea mult prea bine, astfel încât nimeni nu ar fi prezis că la 40 de ani ea va părăsi domeniul de activitate, scie VoxBiz.

Înșelată în ochii presei

Cu tot succesul pe care îl avea Nicoleta Luciu, situațiile neplăcute nu au înconjurat-o, plasând-o la un pas de divorț. Toate ziarele scriau că soțul său, Zsolt Csergo petrecea foarte mult timp cu o celebră antrenoare de fitness, despre care se spunea că-i este amantă. Se presupunea că cei doi erau chiar îndrăgostiți.

Kinga Sebestyen este și astăzi un nume important în fitness și continuă să facă sport. Scandal imens s-a făcut când au apărut și imagini cu cei doi. Până și apropiații acesteia afirmau că între ea și Zsolt exista o relație specială încă de înainte să apară Nicoleta Luciu în peisaj.

Cuplul a depășit criza din relație

În pofida tuturor faptelor, divorțul a fost evitat și acum relația decurge perfect. Nicoleta Luciu a spus care este secretul unei căsnicii sănătoase. Vedeta consideră că totul va fi bine atunci când femeile o să tacă, lăsându-i pe bărbați să considere că au dreptate.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe