Nicoleta Voicu, în depresie din cauza unui bărbat: „Am trecut prin momente de panică!” / Cum este viața artistei după divorț

Nicoleta Voicu, în depresie din cauza unui bărbat: „Am trecut prin momente de panică!” / Cum este viața artistei după divorț
Facebook/Nicoleta Voicu

Nicoleta Voicu, cunoscuta cântăreață de muzică populară, a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa, despre numeroasele atacuri de panică prin care a trecut, dar și despre puterea de a se vindeca după un divorț.

Aceasta a povestit la Antena Stars despre clipele nefericite din viața ei, în care a fost completă destabilizată de un bărbat, și despre perioada în care ajunsese să nu mai suporte nici măcar lumina zilei, relatează spynews.ro.

Nicoleta Voicu s-a luptat cu depresia

Nicoleta Voicu a povestit pentru prima dată despre depresia prin care a trecut odată ce s-a despărțit de fostul său iubit.

Artista a mărturisit că a avut parte de exigență în educație încă din copilărie, iar asta se resimte inclusiv acum, când a ajuns adult. De fiecare dată când mama sa o suna, vedeta era mereu întrebată dacă soțul său este de acord cu acțiunile ei.

„În cazul meu s-a instalat în timp dintr-o exigență din educația primită și de care țin cont și acum. A fost și în timpul căsniciei de 20 de ani. De fiecare dată când o sunam pe mama ea mă întreba ‘Dar soțul te lasă?’. Aceasta mă întreba asta, cred, ca să mă constrângă și ca să știe că am grijă. Îmi căutam un loc de refugiu”, a declarat Nicoleta Voicu.

O relație cu multe coborâșuri

Nicoleta Voicu a mărturisit că în timpul căsniciei sale de 20 de ani a fost încercată de numeroase atacuri de panică, dar recunoaște că după divorț toate s-au așezat la locul lor.

„Ultimii 10 ani din căsnicia mea au fost cu multe atacuri de panică. Însă, după divorț am fost foarte bine”, a adăugat artista.

Clipe de coșmar provocate de fiul său

Artista a dezvăluit și momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu puțin timp, atunci când băiatul său, împreună cu fiul finilor, au dat foc curții în care se aflau la o petrecere.

„Avea 4 sau 5 ani și am mers cu copilul finilor noștri la țară, la părinții mei, și s-au jucat cu chibritul. Noi toți eram cu familia, petreceam bine-mersi și ei cu chiritul s-au dus la o șiră de paie, au aprins focul și au dat foc la șira de paie. Totul a ars în curte, s-a extins așa focul, dar uite ca să vezi, ajungem la povestea cu Dumnezeu, gardurile din curtea noastră și vecini erau despărțitoare, iar una din șirele de paie care a ars era lipită de căpița vecinilor. Din căpița vecinilor nu a ars un pai și despărțea un gard curțile alea.

Curtea noastră a ars toată, la vecini nimic, ca să vezi Dumnezeu. Am trecut prin momente de panică! A venit bunicul meu și a spus că noi petrecm aici în casă, iar la ei arde curtea. Dumnezeu l-a trimis pe bunicul meu să ne spună ce se întâmplă în curte. Copiii au fugit imediat de acolo, era o distracție pentru ei. Norocul nostru a fost că a ieșit bunicul meu în curte și a văzut totul. Au venit pompierii, au stins tot, a fost groaznic”, a adăugat Nicoleta Voicu.

Urmăriți B1TV.ro și pe