Noi detalii ies la iveală. Dovada clară că Amber Heard l-a înșelat pe Johnny Depp cu Elon Musk (FOTO)

Noi detalii ies la iveală. Dovada clară că Amber Heard l-a înșelat pe Johnny Depp cu Elon Musk (FOTO)
FOTO: eonline.com

Scandalul dintre Amber Heard și Johnny Depp continuă. Actrița din Aquaman l-a acuzat pe fostul ei soț de violență domestică, iar Johnny Depp a intentat proces împotriva acesteia pentru defăimare, negând toate acuzațiile care îi sunt aduse. Mai nou, s-a descoperit că Amber Heard i-a fost infidelă fostului soț. Aceasta a avut o relație cu nimeni altul decât Elon Musk în perioada în care a fost căsătorită cu celebrul actor.

Dovada cum că Amber Heard l-a înșelat pe Johnny Depp cu Elon Musk

De câteva luni, Amber Heard și Johnny Depp sunt în mijlocul unui scandal de când fosta soție a actorului a decis să îl acuze pe acesta de violență fizică și verbală. În acest context, Johnny Depp a negat toate acuzațiile, ba chiar a intentat proces împotriva actriței.

Între timp, a ieșit l-a iveală un amănunt pe care Amber Heard, cu siguranță, ar fi dorit să îl păstreze ascuns. Se pare că actrița și-a înșelat soțul cu Elon Musk.

A fost făcut public un schimb de mesaje dintre Amber Heard și șeful Tesla. În aceste mesaje, actrița îl numește pe Elon Musck „Rocketman”-ul ei”. Cu toate acestea, Elon Musck a declarat că a început o relație cu Amber Heard „la o lună după ce aceasta a depus actele de divorț”, pe 23 mai 2016, potrivit Daily Mirror.

În schimb, data la care au fost trimise respectivele mesaje pare să îl contrazică pe șeful Tesla pentru că respectiva conversație a avut loc pe 22 mai, la o zi după ce actrița susține că Johnny Depp a aruncat cu telefonul în ea, acuzații pe care el le neagă cu vehemență.

Amber Heard a salvat numărul lui Elon Musk în telefonul ei sub numele de Rocketman. De asemenea, în respectivele mesaje, acesta s-a oferit să îi asigure protecție pentru că fosta soție a lui Johnny Depp „a vorbit în trecut despre J fiind violent”.

După care, Amber Heard l-a asigurat pe Elon Musk că va divorța și va cere un ordin de restricție. La rândul său, Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta soție pentru că ar fi pozat în victimă într-un articol dintr-o revistă și că ar fi făcut afirmații false cu privire la modul în care actorul se comporta cu ea. Acum, foștii soți trebuie să se înfățișeze acum la tribunal pe data de 7 iulie.

Amber Heard, părăsită de avocații care o apărau în procesele intentate de Johnny Depp

Actrița din Aquaman, Amber Heard, va trebui să găsească noi avocați care să o apere în procesele pentru defăimare intentate de Johnny Depp, relatează Republic World. Motivul pentru care o parte dintre avocații lui Heard au decis să se retragă din procesul pe care actrița îl are cu fostul soț Johnny Depp.

Potrivit The Blast, cunoscuta avocată Roberta Kaplan, una dintre cofondatoarele mișcării MeToo și cea care coordona echipa de avocați “a hotărât să se retragă din dosarul de defăimare intentat actriței de către Johnny Depp”. În plus, “și alți avocați” au cerut același lucru, iar Amber se pare că a fost de acord.

„Subsemnata cere înscrierea unui ordin prin care să li se permită următorilor: Roberta Kaplan, John Quinn, Julie Fink, Davida Brook să se retragă din funcția de avocați ai inculpatei Amber Laura Heard,” se arată în documentele legale.

Urmăriți B1TV.ro și pe