Nostradamus a prezis când va începe Al III-lea Război Mondial. Coincidenţele cu ce se întâmplă în Ucraina sunt prea mari. Profetul a avut dreptate cu moartea Reginei

Nostradamus a prezis când va începe Al III-lea Război Mondial. Coincidenţele cu ce se întâmplă în Ucraina sunt prea mari. Profetul a avut dreptate cu moartea Reginei
Sursă foto: Ministry of Defense UA / Facebook

Conform unui interpret al profeţiilor lui Nostradamus, celebrul prezicător ar fi avut dreptate în privinţa datei la care moare Regina Elisabeta a II-a.

Discipolii răposatului astrolog au încercat să descifreze şi data la care Nostradamus face referire la cel de-Al Treilea Război Mondial. Coincidenţele cu conflictul din Ucraina sunt prea mari.

Conflictul din Europa de Est ar duce la „un mare război”

Celebrul astrolog a făcut mai multe profeții despre unele evenimente mondiale majore care s-au adeverit. Nostradamus era de părere că actualul conflict armat din Europa de Est ar putea declanșa un „mare război”.

Într-un catren, faimosul astrolog și vizionar scria: „Șapte luni ale Marelui Război, oameni morți din cauza răutății. Rouen și Evreux nu vor cădea în mâinile regelui”. Nostradamus a scris și despre un „foc ceresc”.

Al Treilea Război Mondial, în 2022?

Tot pentru 2022, recitit şi revizuit de Reading, a prezis, printre altele, un al III-lea Război Mondial sau un război de 7 luni în Europa. Conflictul din Ucraina durează de pe 24 februarie, iar 7 luni s-au împlinit sâmbătă, 24 septembrie. Pentru 2022, a prezis un război în Europa, însă făcea referire la capitala Franței, potrivit interpretărilor.

Altfel, şi Baba Vanga ar fi avut dreptate în privinţa nenorocirilor din 2022. Clarvăzătoarea din Bulgaria, ale cărei predicții vagi s-au răspândit de la moartea ei în 1996, a lăsat o serie de prognoze până în anul 5079.

Dar viziunile ei pentru 2022 i-au bântuit pe mulți. Bătrâna, care se pare că a prezis totul, de la moartea Prințesei Diana până la atacul de la 11 septembrie și președinția lui Barack Obama, a spus că 2022 va fi cuprins de două dezastre naturale devastatoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe