O mai ţineţi minte pe Anca Lungu, fosta prezentatoare de la Antena 1? Cu ce se ocupă acum, după ce s-a mutat din România (FOTO)

O mai ţineţi minte pe Anca Lungu, fosta prezentatoare de la Antena 1? Cu ce se ocupă acum, după ce s-a mutat din România (FOTO)
Foto: Anca Lungu (Instagram), Panaite Cristina

Anca Lungu, fostă prezentatoare la Antena 1, s-a mutat în sud-estul Franței, la Nisa. Superba brunetă a plecat de mai bine de trei ani din țara natală. A renunțat la televiziune pentru un nou început.

După un contract de 15 ani cu Antena, Anca Lungu a plecat din televiziune, în aprilie 2018. S-a îndrăgostit cu un grec, cu care s-a mutat în Franța. Fosta vedetă TV a devenit mamă, iar în prezent, ca activitate „extra”, se ocupă de un blog culinar, Prințesa Polonic.

View this post on Instagram

A post shared by Anca Lungu (@anca.lungu)

Mutată în Franța, Anca Lungu încă ține să consume produse românești

Anca Lungu menține legătura cu România prin blogul său și chiar și prin intermediul produselor de curte pe care le primește de la mama sa.

„Am primit și mere de la Suceava, nestropite, din livada părinților mei. Și pentru că sunt o nepoată cu măr la cap, m-am ocupat și ca rețeta de plăcintă cu mere a bunicii Elvira să rămână întipărită în memoria internetului. E o rețetă de post, specială când vine vorba de aluatul care alcătuiește învelișul merelor cu aromă de scorțișoară. E un aluat roșcovan, cu suc de roșii”, a declarat Anca Lungu.

Anca și iubitul său grec, Harry Arampatzis, au doi copii, pe Natalia, în vârstă de 7 ani, fiica Ancăi din căsătoria lui Ștefan Lungu și cu Georgios, fiul tânărului cuplu, Georgios.

Tags: