O mamă a postat fotografia fetiței sale care arată ca Woody Harrelson – iar Woody Harrelson i-a răspuns

O mamă a postat fotografia fetiței sale care arată ca Woody Harrelson - iar Woody Harrelson i-a răspuns
O mamă a postat fotografia fetiței sale care arată ca Woody Harrelson - iar Woody Harrelson i-a răspuns, sursă foto: captură YT

Oamenii sunt obișnuiți să speculeze dacă un bebeluș seamănă cu mama sau cu tata. Dar când o mamă din Irlanda de Nord s-a întrebat pe Twitter cum de fetița ei seamănă atât de mult cu Woody Harrelson, internetul a luat-o razna.

Postarea a devenit virală și Harrelson i-a scris fetiței o odă

În data de 3 august, Dani Grier Mulvenna a postat pe Twitter o fotografie cu fața zâmbitoare a fetiței sale, Cora, alături de o captură de ecran cu Woody Harrelson râzând în filmul „Zombieland”. „Ok, dar cum de seamănă fiica noastră atât de mult cu Woody Harreslon”, a scris ea.

În doar două zile, postarea a primit peste 483.000 de like-uri, 2.670 de tweet-uri de comentarii și a fost repostată de 26.6000 de ori. Răspunsurile au fost diverse și cele mai multe dintre ele, hilare.

Cu toate acestea, a existat un răspuns în special care a fost cireașa de pe tort: cel al actorului Woody Harrelson însuși, câștigător al unui premiu Emmy și nominalizat de trei ori la Oscar.

Harrelson nu doar că a văzut postarea și a răspuns, dar a scris o „Odă pentru Cora”.
„Ești un copil adorabil / Mă simt flatat să fiu comparat”, a scris el. „Ai un zâmbet minunat / Mi-aș dori doar să am și eu părul tău”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)