O vedetă de la „Neatza cu Răzvan si Dani” va prezenta matinalul la Kanal D

O vedetă de la „Neatza cu Răzvan si Dani” va prezenta matinalul la Kanal D
O vedetă de la „Neatza cu Răzvan si Dani” va prezenta matinalul la Kanal D. Sursa: Captură/Neatza cu Razvan si Dani

Kanal D a anunțat că va da startul unei emisiuni matinale de divertisment. Anul 2022 a început cu schimbări mari la postul de televiziune, mai ales după transferul lui Dan Negru, potrivit paginademedia.ro.

Se pare că grila de primăvară vine cu noi surprize pentru telespectatori. În viitoarea emisiune sunt implicate vedete îndrăgite de români.

Ce vedete vor prezenta emisunea

Vedetele care vor prezenta emisiunea de la Kanal D sunt Bursucu (Adrian Cristea), Viviana Sposub, George Tănase și Flavia Mihășan, o fostă asistentă de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Telespectatorii îl cunosc pe Bursucu de la emisiunea „Teo Show”, difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00 la Kanal D. George Tănase, apreciat pentru numerele inedite de comedie, este noua vedetă de la postul turcesc.

Se pare că emisiunea „Bravo ai stil! Celebrities” i-a fost cu noroc Vivianei Sposub, care va una dintre asistentele TV de la matinalul pregătit de Kanal D.

Flavia Mihășan, fostă asistentă la Neatza cu Răzvan și Dani

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani, a renunțat la cariera în televiziune pentru a se dedica vieții de familie. Aceasta a plecat de la Antena 1, când a rămas însărcinată cu primul său copil.

Timp de câțiva ani, aceasta nu a mai apărut pe micile ecrane, însă acum este pregătită să înceapă un nou proiect la Kanal D.

Urmăriți B1TV.ro și pe