Oana Moșneagu a plecat de acasă și l-a lăsat pe Vlad Gherman singur la București. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cei doi: „Nu am pe nimeni”

Oana Moșneagu a plecat de acasă și l-a lăsat pe Vlad Gherman singur la București. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cei doi: „Nu am pe nimeni”
Sursa Foto: Instagram/@vladgherman_oficial

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai carismatice cupluri din showbiz. Cei doi nu-și ascund dragostea și apar mereu în ipostaze afectuoase pe social-media, unde împărtășesc fanilor momentele superbe pe care le petrec împreună.

Actorii sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, iar acest lucru se vede în fiecare gest al lor.

Vlad Gherman, primele imagini după ce a rămas singur

De curând, Oana Moșneagu a plecat din oraș, la Pașcani, acolo unde va susține un spectacol de teatru, însă actrița nu a fost însoțită de iubitul ei.

Se pare că Vlad Gherman a condus-o pe tânăra la gară, de unde urma să plece, iar mai apoi s-a filmat singur, în lift, în timp ce pe fundal rula un vers dintr-o melodie celebră, respectiv „Nu am pe nimeni”, potrivit wowbiz.ro.

„Iubita mea înainte să plece spre Pașcani! Astăzi are primul spectacol alături de @mara_doriana @alecsandrudunaev și @imdanielnuta.”, a scris Vlad Gherman, alături de o fotografie în care apare Oana Moșneagu.

Vlad Gherman, mesaj emoționant de ziua Oanei Moșneagu

Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Oana Moșneagu. Cei doi sunt în culmea fericirii și savurează fiecare clipă petrecută împreună.

Actorul o răsfață la maxim și îi oferă cadouri speciale. Celebra brunetă a împlinit, recent, 32 de ani și a fost surprinsă plăcut de iubitul său.

„Astăzi este despre ea, iar pozele sunt despre anumite momente care nu pot fi descrise în cuvinte! Să fii fericită, sănătoasă, împlinită pe toate planurile și să nu uiți niciodată să te bucuri întotdeauna de fiecare clipă așa cum ai făcut-o și până acum! Ce bine că ești, ce mirare că sunt!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Oana Moșneagu a fost copleșită de emoții și a venit cu un mesaj special pe rețelele de socializare: „Vă mulțumesc pentru fiecare mesaj și gând bun, sunt recunoscătoare fiecăruia dintre voi care și-a luat din timpul lui ca să îmi ureze de bine. Mulțumesc! Bucurie și vouă! #32„, a transmis Oana pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe