Oana Roman, încolțită de fani: „Ai otită sau faci reclamă la șemineu?”. Fiica lui Petre Roman a explodat!

Oana Roman a răbufnit pe Instagram. Foto: Facebook/Oana Roman.

Oana Roman este cunoscută publicului larg pentru postările emoționante de pe rețelele de socializare. Vedeta scrie despre tot ce o macină și discută deschis despre problemele cu care se confruntă. Internauții apreciază sinceritatea bloggeriței.

Oana Roman a explodat pe rețelele de socializare

Urmăritorii Oanei Roman constatată că femeia scrie tot mai multe postări publicitare. Aceasta promovează haine, alimente, mobilă și se pare că are succes în mediul online. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Michelle Obama, șocată de gestul ex-președintelui Americii. Ce surpriză i-a pregătit Barack Obama

Oana Roman a postat, recent, un mesaj în care s-a plâns că suferă de otită. Vedeta a recunoscut că se chinuie din cauza unor dureri insuportabile. Urmăritorii au compătimit-o și au susținut-o, însă, s-au găsit și cei care au criticat-o dur.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

”De 2 zile nu mă simt bine, am otită cu dureri mari. Nevoită fiind să stau în casă mi-am dat seama ca n-am folosit niciodată acest șemineu deși e perfect funcțional. Practic nu mi place cum arată, așa era când am luat casa. Trebuie sa găsesc o idee să îi schimb aspectul cu alt tip de piatră. Aveți ceva idei?”, a fost mesajul din dreptul fotografiei postate de Oana Roman.

Ce tarif are Oana Roman pentru o postare

Internauții au remarcat că prin intermediul postării respective, Oana Roman vrea să scoată în evidență și să promoveze o firmă care vinde șemineuri.

”Ai otită sau faci reclamă la șemineu”, a comentat o urmăritoare de pe Facebook.

Răspunsul Oanei Roman a fost unul concis și tăios: ”Fac reclamă la șemineu? Unde e reclama? Atât de rea și proastă ești încât nu poți înțelege ce citești?”. Se pare că vedeta a fost deranjată de atitudinea urmăritoarei.

Oana Roman câștigă o grămadă de bani din publicitate. Vedeta are mulți fani pe rețelele sociale și asta o ajută să-și sporească veniturile. Astfel, ea face reclamă la mai multe produse, inclusiv la un sortiment de pâine sau la o firmă de materiale de construcții. Pentru o singură postare, Oana Roman primește chiar și 300 de euro, notează voceabanilor.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Urmăriți B1TV.ro și pe