Oana Roman își vinde casa din Tunari: „Ce sens are?!”

Oana Roman își vinde casa din Tunari: „Ce sens are?!”
Sursa foto / Instagram: @oanaromanelisei

Vedeta locuiește în vila din Tunari doar cu fiica ei, Isabela, pentru că s-a despărțit de Marius Elisei, iar mama ei stă de ceva vreme într-un azil de lux din Snagov.

Oana Roman a anunțat în urmă cu ceva timp că vrea să vândă vila

Vila din Tunari are patru dormitoare, două sufragerii și două băi. Cine își dorește să cumpere vila vedetei trebuie să plătească suma de 480.000 de euro.
„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie!

Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!”, a declarat, recent, Oana Roman, pentru Click!

„Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap” Când vine vorba despre întreținerea casei, vedeta se descurcă foarte greu, astfel că acesta este principalul motiv pentru care vrea să se mute. Oana Roman a apelat la o firmă de curățenie și nu a reușit să termine totul într-o zi.

„Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

În anul 2019, Oana Roman a dat 160.000 de euro pe vila din Tunari, iar acum vrea să o vândă cu aproape jumătate milion de euro.

„Eu luasem în calcul chestia asta de mult, nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată. Și ce sens are?!” a mai spus vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe