Tatăl Oanei Sârbu a fost internat în spital. Actrița suferă enorm din cauza problemelor de sănătate ale părinților ei

Tatăl Oanei Sârbu a fost internat în spital. Actrița suferă enorm din cauza problemelor de sănătate ale părinților ei

Oana Sârbu a trece printr-o perioadă dificilă din viața, pentru că se teme că părinții ei, în vârstă și destul de bolnavi, ar putea fi afectați de noul coronavirus.Actrița a fost gazda lui Cristi Brancu, pe canalul lui de Youtube și a vorbit depre ce s-a întâmplat în viața ei în ultima perioadă.

Oana Sârbu a povestit că tatăl ei i-a dat emoții, din cauza faptului că a fost internat în spital, după ce a suferit in accident casnic.

”De la zi la zi, trăiesc alături de ai mei o emoție foarte puternică. Mai ales de mama care nu este deloc într-o formă bună. Tata a avut la începutul pandemiei o problemă și a trebuit să-l internez o zi și a fost foarte trist. Nu m-au lăsat să intru acolo, noroc că l-am luat a doua zi. ”S-a dezechilibrat, a căzut, a avut o contuzie și a trebuit să fie internat pentru a fi ținut sub supraveghere”, a povestit Oana Sârbu.

Mătușa Oanei Sârbu s-a stins din viață la începutul lui 2020

Tragedia a făcut ca, la începutul acestui an, vedeta și-a peirdut și mătușa, care îi era și nașă de botez.

”Am pierdut-o pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre nașa mea de botez. În ultimele zile, am dus-o la un cămin și nu am putut să mergem să o vizităm pentru că s-a intrat în carantină. M-am gândit și mă gândesc des și acum ce a simțit ea în ultimele momente, când noi practic nu am mai putut s-o vedem”, a spus actrița despre pierderea suferită.