Omagiu la 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Ce decizie au luat fiicele sale

Omagiu la 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Ce decizie au luat fiicele sale
Sursa Foto: Evenimentul Zilei

Au trecut cinci ani de la moartea celebrului Corneliu Vadim Tudor. Familia i-a adus un omagiu pe rețelele de socializare. Bărbatul s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei.

Au trecut 5 ani de când ”tribunul” Corneliu Vadim Tudos s-a stins din viață

La împlinirea a cinci ani de la moartea controversatului Corneliu Vadim Tudorcele două fiice ale regretatului scriitor români-au adus un omagiu şi au postat pe reţelele de socializare mesaje înduioşătoate. Eugenia Tudor, fiica cea mică a politicianuluinu a mai apucat să crească lângă tatăl ei. Tânăra de 24de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism.

Corneliu Vadim Tudor, cel care a fondat Partidul România Mare (PRM),s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei. Politicianul a suferit un infarct miocardic, iar la ora 18.30 a fost înregistrată ora decesului. Bărbatul și-ar fi prevestit moartea, mărturisea una dintre fiicele sale.

La cinci ani de la decesul politicianului, fiicele pregătesc un omagiu pentru tatăl lor. Cele două fete îi duc dorul foarte tare șiîn data de 12 septembrie, sâmbătă, se va oficia o slujbă de parastas în memoria lui Cornelui Vadim Tudor.

Omagiu la 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

„Luni, 14 Septembrie, se împlinesc 5 ani de când tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, a plecat la ceruri. Sâmbătă, 12 Septembrie, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, Bucuresti Kilometrul Zero. va fi oficiată slujba de parastas in memoria tatălui meu (orele 11). Apoi, cei prezenţi vor depune flori la mormântul lui din Cimitirul Ghencea Civil. Evenimentul comemorativ este public, toţi cei care doresc pot participa”, a scris Lidia Tudor, fiica cea mare, notează Ciao.ro.

Tot fiica cea mare a bărbatului este și cea care duce mai departe o parte din munca lui Cornelui Vadim Tudor. La momentul actual, Lidia ocupă funcția de redactor-șef al ziarului România Mare. Cel mai probabil urmează ca și Eugenia, fiica cea mică, să se implice în această activitate, întrucât a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării.

Vadim Tudor şi-a prevestit moartea

„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o.

Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui… Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Fisele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a mărturisit Lidia, fiica luiCorneliu Vadim Tudor.