Omul care l-a dezamăgit pe Cătălin Moroșanu. Ce s-a întâmplat cu Sergiu, tânărul căruia i-a luat casă

Omul care l-a dezamăgit pe Cătălin Moroșanu. Ce s-a întâmplat cu Sergiu, tânărul căruia i-a luat casă
FOTO: Facebook: Catalin Morosanu

Cătălin Moroșanu a recunoscut că este dezamăgit de cineva. Este vorba despre Sergiu, tânărul căruia sportivul i-a cumpărat o casă, chiar înainte de pandemia de COVID-19. Moroșanu spune că băiatul a cheltuit toți banii, iar apoi s-a întors în sărăcia din care ar fi plecat.

Moroșanu a mărturisit că a încercat să îi găsească băiatului un loc de muncă, dar tânărul nici măcar nu i-ar mai fi răspuns la telefon, notează GSP.

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de tânărul căruia i-a cumpărat o casă

Sportivul a dorit să faptă bună, iar în urmă cu un an i-a achiziționat o casă, unui tânăr din Iași. În prezent, Moroșanu a recunoscut că este dezamăgit de comportamentul bărbatului din Iași, care a cheltuit toți banii și a revenit în sărăcie.

L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii.. .avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie.

Am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui. M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu apoi că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a mărturisit Cătălin Moroșanu, pentru GSP.

Cine este Sergiu, tânărul din Iași care l-a dezamăgit pe Moroșanu

Sergiu Ciobotariu s-a făcut remarcat în primăvara anului trecut, când a devenit viral în mediul online. Bărbatul a mers călare, 40 de kilometri, până la maternitate din Iași, acolo unde soția sa tocmai născuse.

Totul s-a petrecut în timpul pandemiei de coronavirus, în primăvara anului trecut. Gestul l-a impresionat pe Cătălin Moroșanu și a decis să îi cumpere o casă, dar și să îl ajute cu o sumă de bani.