Păcatele lui Carla’s Dreams. Solistul a dat cărțile pe față: „Am zis să fim prieteni, până decid să mă las”

Păcatele lui Carla's Dreams. Solistul a dat cărțile pe față: Am zis să fim prieteni, până decid să mă las
Foto: captura video.

Formația Carla’s Dreams se bucură de un succes fenomenal în rândul tinerilor din România. „Sub pielea ta”, „Victima”, „N-aud”, „Până la sânge” sunt doar câteva hituri din repertoriul trupei. Soliștii continuă să-și ascundă identitățile și sunt foarte secretoși atunci când vine vorba despre viața personală.

Viciile lui Carla’s Dreams

Misteriosul Sergiu de la Carla’s Dreams a participat, zilele trecute, la podcastul lui Mihai Bobonete. Cântărețul a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Acesta a recunoscut că are mai multe vicii cu care se luptă.

„Eu aș vrea să nu fumez. Mă gândesc că anul acesta poate o să reușesc. În ultimii ani, n-am mai încercat să mă las, ca să nu am și frustrarea asta. Așa că am zis să fim prieteni, până decid să mă las”, a mărturisit solistul de la Carla’s Dreams.

Tot în cadrul podcastului, Sergiu a povestit și despre cărțile pe care le citește atunci când are timp liber. „Gânduri către sine însuși” este opera preferată a cântărețului. Vedeta este pasionată și de operele lui Cioran, Pleșu, Liiceanu.

Carla’s Dreams a revenit pe scenă după o pauză lungă

În urmă cu aproximativ opt ani, Carla’s Dreams cunoștea succesul în România. Pe vremea aceea cânta alături de INNA una dintre cele mai urmărite piese, „Pohui”. Peste 21 de milioane de vizualizări are melodia pe YouTube, acum.

Anii au trecut, iar Carlas Dreams și-a făcut milioane de fani. A susținut o mulțime de concerte de-a lungul anilor, a apărut și în câteva show-uri de televiziune, puține la număr.

În pandemie, ca și ceilalți artiști, nu a mai avut cântări, dar s-a bucurat de luni întregi de odihnă.

„Pot spune că primele luni chiar au fost bine-venite, în sensul că mi-au dat posibilitatea să mă liniștesc un pic. Și au prins bine. După ceva timp, a început să ni se facă dor de muzică, de fani, de concerte. Acum suntem iar pe scenă. E plăcut”, a declarat el pentru viva.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe